Osztálytársam (jóbarátom) 18 éves, fiú, és mindig mesél arról, milyen kajákat főz, süt, díszít stb... Általában nem béna próbálkozásai vannak, szinte mesterien készíti el őket. Nem tanul szakácsnak, sima gimibe jár...
Miért lenne gáz? Inkább követendő példa. Nem szentírás, hogy csak a nők főzhetnek.
2011. jan. 16. 17:48
2/18 anonim válasza:
Szerintem sem gáz...
2011. jan. 16. 17:51
3/18 anonim válasza:
Inkább furcsa, mint gáz, de olyan "jól furcsa" :D Én szeretném, ha ilyen pasim lenne, mert én nem tudok főzni! :D
2011. jan. 16. 17:53
4/18 A kérdező kommentje:
Nem is tudom...talán pl. nincs az esetében valamilyen pszichológiai jelentése? Pl. hogy meleg ?
2011. jan. 16. 17:56
5/18 anonim válasza:
dehogy gáz... az a gáz ha szerinted ez gáz... a szakács 1 nagyon szép és nehéz mesterség énis sokat főzök, igaz én ezt tanulom :) f19
2011. jan. 16. 17:57
6/18 anonim válasza:
A mesterszakácsok általában férfiak.Mit jelent?? Azt,hogy kreatív,nem lusta, és egyszer a felesége imába fogja foglalni a nevét,ha résztvesz a házimunkában.
2011. jan. 16. 17:58
7/18 anonim válasza:
Meleg?? Ezt meg honnan vetted? Te jó ég...
Viszont aki fodrász... és pasi... az már elgondolkodtatóbb.
2011. jan. 16. 17:58
8/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt!!! Egyik ismerős srác sütni szeret, és az építőiparban dolgozik. Egy alkalommal kényszerűségből kenyeret sütött, az nagyon finom lett, és rákapott a sütésre. Nem csak kelt, kevert tésztákat, piskótákat, mindenféle finomságot süt, és a saját feje után, úgy ráérzés alapján. Pont ezért nem tud 2x ugyanolyan sütit sütni. Ez néha kicsit bosszant, mert van, amit én is szívesen elkészítenék, de úgy nem lehet, hogy elmeséli, ebből egy kicsit, abból kicsit többet, csipetnyi ezt, érzés szerint azt tesz bele.
Egy ilyen pasi áldás minden családban.
2011. jan. 16. 17:59
9/18 anonim válasza:
Van barátnője? Ha nincs, akkor megadom a számom XD
2011. jan. 16. 17:59
10/18 anonim válasza:
Bár egy kicsit túl vagyok a srác koron, de imádok főzni. Meleg nem vagyok, nem főzök női ruhában. Azt mondják, hogy az az egy baj van vele, hogy kétszer annyi időbe kerül, mint egy nőnek, mert túl alaposan csinálok mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!