Az gáz ha egy fiú szeret főzni?
Osztálytársam (jóbarátom) 18 éves, fiú, és mindig mesél arról, milyen kajákat főz, süt, díszít stb... Általában nem béna próbálkozásai vannak, szinte mesterien készíti el őket. Nem tanul szakácsnak, sima gimibe jár...
Mit jelenthet ez?
nézd meg a világhírű séfeket Jamie Oliver, Gordon Ramsay hogy csak azokat mondjam akiket a tévéből lehet látni...
nincs ennek pszichés háttere, szeret főzni ennyi.. gimnazista vagyok, de szakácsnak tanulok mellette, én se vagyok meleg, 1,5 éve van barátnőm..
Egyaltalan nem gaz, nagyon jo dolog.
A, csak ket evvel lennek fiatalabb...
20/L
dehogy gáz...
párom is megfőz,megüt bármit ha egyszer megmutatom hogy hogy kell...
el se hiszed milyen jó arra hazaérni hogy kész a vacsi (ha én érek később haza)
és akkor se lesz hátrány ha egy baba+meló mellett nem lesz annyi időm...
Megsúgom Neked, hogy a csajok imádják a főzni szerető, hát még a tudó pasikat.
Hogy mást ne mondjak én is imádok főzni -állítólag nem is rosszul...
Miért főzünk mi férfiak jobban a nőknél? Mert nekünk nem kötelező, valamint ha főzünk, csak erre koncentrálunk.
Meg kell érteni a drága hölgyeket is, (hiszen mivé lennénk nélkülük?), miközben főznek, megy a mosógép, a vasaló, a gyerek leckéje (esetleg "műsoros" pelenkája), stb. Nem baj hölgyeim, ha kicsit kozmás, kicsit sós, így is imádunk Benneteket. Na jól elkalandoztam.
Bumbi egykomám! Ebben is hasonlítunk, mint némely dolgok felfogásában.
Gyönyörű szakmát választottál, sőt meg is lehet élni belőle.
Kívánom, hogy a szakács-Oscar-ig meg se állj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!