A szüleitek vagy feleségetek olyan kaját csinál amit mindenki szeret?
mert barátnőméknél mindig úgy van hogy mivel az apukájuk allergiás a görögdinnyére,de rajta kívül az egész család szereti,mégis egy évbe vesz egyszer-kétszer görögdinnyét,de akkor legalább vesz az apukájuknak külön valami más gyümölcsöt amit ő is szeret.
aztán barátnőm nem szereti a halat,de a többiek szeretik,mégis az anyukája ha halat csinál,barátnőmnek külön csinál egy kis rántott húst pl.
nekem meg olyanok itthon hogy nem szeretem a halat? kit érdekel,vagy megeszem vagy haljak éhen.
allergiás vagyok a dióra? kinek szarja le,akkor amig ők vidáman eszik pl a diós tésztát,én éljek addig vajaskenyeren
és ez egy kicsit már zavar,mert nálunk pl mindenki szereti a Lasagnét,nekem az a kedvenc kajám,de apa nem szereti,ezért csak az ő kedvéért már sosem csinálnak.
persze ha nekem ugye a hal nem ízlik,akkor már levagyok szarva
a ti anyukátok/feleségetek hogy főz? mindenkinek jó vagy csak azt nézi hogy ő mit szeret?
Nálunk ma lecsó volt, a párom nem szereti(megeszi,de nem rajong érte)igy neki sütöttem fasirtot.
Általában azt szoktam csinálni hogyha megkivánok valami kaját amit a párom nem szeret,akkor neki azon a napon olyat fözők amit én nem szeretek.igy mindenki jóljár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!