Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szüleitek vagy feleségetek...

A szüleitek vagy feleségetek olyan kaját csinál amit mindenki szeret?

Figyelt kérdés

mert barátnőméknél mindig úgy van hogy mivel az apukájuk allergiás a görögdinnyére,de rajta kívül az egész család szereti,mégis egy évbe vesz egyszer-kétszer görögdinnyét,de akkor legalább vesz az apukájuknak külön valami más gyümölcsöt amit ő is szeret.

aztán barátnőm nem szereti a halat,de a többiek szeretik,mégis az anyukája ha halat csinál,barátnőmnek külön csinál egy kis rántott húst pl.

nekem meg olyanok itthon hogy nem szeretem a halat? kit érdekel,vagy megeszem vagy haljak éhen.

allergiás vagyok a dióra? kinek szarja le,akkor amig ők vidáman eszik pl a diós tésztát,én éljek addig vajaskenyeren

és ez egy kicsit már zavar,mert nálunk pl mindenki szereti a Lasagnét,nekem az a kedvenc kajám,de apa nem szereti,ezért csak az ő kedvéért már sosem csinálnak.

persze ha nekem ugye a hal nem ízlik,akkor már levagyok szarva

a ti anyukátok/feleségetek hogy főz? mindenkinek jó vagy csak azt nézi hogy ő mit szeret?

2011. aug. 20. 16:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
75%

Nálunk ma lecsó volt, a párom nem szereti(megeszi,de nem rajong érte)igy neki sütöttem fasirtot.

Általában azt szoktam csinálni hogyha megkivánok valami kaját amit a párom nem szeret,akkor neki azon a napon olyat fözők amit én nem szeretek.igy mindenki jóljár.

2011. aug. 20. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Még otthon laktam, addig anyám mindig úgy főzött, hogy mindenki tudjon valamit enni. Például ha olyan ételt készített, amit valaki nem szeretett a családból, akkor annak készített valami mást. Mióta a barátnőmmel élek, azóta csak olyan ételeket készítünk, amit mindketten megeszünk 27/F
2011. aug. 20. 16:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre az a megoldás, hogy megtanulsz főzni és készítesz magadnak olyan ételt, amit szeretsz. A családok nem egyformák, van ahol figyelnek egymás igényire, van ahol nem, de meg kell találni a középutat.
2011. aug. 20. 16:34
 4/17 anonim válasza:
49%
Ja és itt csak nemszeretem dolgokról van szó,ha allergiáról lenne természetes lenne hogy csinálnék külön kaját az allergiásnak.
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
 6/17 A kérdező kommentje:
írtam hogy allergiás vok a dióra ........
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában mindenkinek van olyan, amit szeret, de azt sem mondanám, hogy anyukám külön főz mindenkinek, inkább csak kombinálgat. Olyankor csinál például olyat, amit nem szeret mindenki, amikor előző napról maradt más is, vagy például én nem szeretem a bolognai spagettit, szóval ha az van, akkor külön lábasban van az öntet, így én a tésztámra tehetek simán sajtot és tejfölt stb....
2011. aug. 20. 16:35
 8/17 A kérdező kommentje:
nekem az a baj hogy mindig összekeveri,hogy még csak véletlenül se tudjak pl a tésztámra valami cuccost tenni...
2011. aug. 20. 16:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Anyum pl szokott borsófőzeléket is csinálni, pedig azt egyedül csak én szeretem :)))
2011. aug. 20. 16:38
 10/17 anonim ***** válasza:
25 vagyok, a szüleimmel élek, hol én főzök, hol anyukám. Mindig egyfélét főzünk, soha nem volt nálunk olyan, hogy valakinek külön főzzünk, ha nem szereti. Mondjuk ha ilyen eset van, mint a diós tészta, akkor max más feltétet tesz rá, aki annyira nem szereti. Jó, ha apukám pl pacalt főz, akkor mi főzünk magunknak mást, de alapvetően, az ilyen "hétköznapi" kajákat mindenki megeszi - ha épp nem a kedvence, hát így járt.
2011. aug. 20. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!