Miért muszáj minden élelmiszerben E-betűs anyagokat tenni?
1. mert hülék
2. sokáig áll a raktárakban, a szállítás alatt stb.
A friss étel ízletes, de romlandó. Ha mindent kivonnak belőle, akkor nem romlik, de se íze, se bűze. Ezért kellenek ezek a sz@rok. Hogy megegyük a szemetet.Csakhogy nem táplál úgyse.
..ráadásul a nagy raktárakban még radioaktív kezelésnek is kiteszik, a készletmolyok miatt.
Jobb, ha sütsz otthon. Vagy a nagyi.
Azért, mert ezekkel a sz@rokkal több kaját tudnak előállítani kevesebb alapanyagból. Nekik ez éri meg.
Egyébként nem érdekli őket, te milyen egészségesen élsz.
Egyébként olvastam egy cikket amit sajnos nagyrészt igaznak tartok: nem azért ilyen rossz a rendszer mert ennyire hülyék a politikusok, hanem mert így tudják szabályozni, hogy ne legyen túl nagy a szaporulat. Ha szar kaját eszel hamarabb meghalsz, nincs gond annyi öreggel, aki meg számít, mert van pénze, úgy is meg tudja fizetni az egészséges kaját...
Ha egészségesen szeretnél élni, tarts nagy kertet, és termessz meg mindent magadnak!
Ha nincs kerted, marad a biokaja...
Miért kell nekünk kész termékeket ennünk?
Miért nem érünk rá otthon mindent magunk elő- és elkészíteni?
Hát ezért. Meg olcsóbb az adalékanyag, mint az igazi búzaliszt. Ezért ehetetlenek a kenyérfélék már másnap. Semmi sikértartalmuk nincs.
Emlékszem, a mamámnak külön volt "kenyérruhája" amivel betakarta a kenyeret, hogy ne száradjon ki. Mindig hétfőn vagy kedden vásárolta, még vasárnap sem volt semmi baja.
Ja, a sóról jut eszembe.
Valami "okos" kitalálta, hogy a sótól (nátrium-klorid) lesz magas a vérnyomás, ezért a nátrium-klorid helyett kálium-kloridot forgalmaznak, ami tök más és hosszútávon megbetegít.
Jah, és nyugodtan nézze meg otthon mindenki a só csomagolását. "Csomósodás-gátló" anyag van benne külön, nehogy már szegény fogyasztónak össze kelljen törnie a sócsomócskákat. Ki tudja milyen sz@rságokat tömnek belénk. Só (most a kálium-kloridról beszélek) és cukor mindenben van és mindegyik méreg.
Megromlana a raktárakban. Csak a piac tud annyira frisset árulni. De abba is tesznek egy csomó festéket-cukrot-zselatint-aromát, amibe nem kell. Én nem tudom, miért jó ez. Ezek nélkül megvenném tartósítóstól, de nem bírom ezeket megenni. A cukor-aroma-zselatin hármastól már a szagától rosszul vagyok.Én nem tudom, minek teszik bele, a nélkül finomabb lenne, és szerintem többet vennének. Annyit tudok elképzelni, hogy ott nyugaton már az élelmiszer-technológusok ízbimbói is elkorcsosultak. A magyar termékek jobbak voltak. A csokik nem voltak annyira édesek, a joghurtok nem voltak annyira zselatinosok és műízűek..a pilótakeksz direkt jó volt.A 100%-os olcsó ősziléről már ne is beszéljek! Amit 5 l-es üvegben árultak!mióta mindent eladtunk, azóta esszük a sz@rt.
Egyszerűen nincs mit enni. Vagy magadnak termelsz, vagy éhen halsz a bolti festett fűrészporon!Ez a modern éhínség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!