Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tavalyi, lefagyasztott meggy...

Tavalyi, lefagyasztott meggy ugyanúgy tartalmazza az értékes anyagokat, vitaminokat, mint a friss?

Figyelt kérdés
Ez is fáról szedett, nem bolti, csak lefagyasztottuk.
2011. jún. 30. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy ugyanannyit tartalmaz-e, arra biztosan azt lehet mondani, hogy nem. Ennek oka az, hogy még fagyasztás alkalmával is folyamatosan csökken a vitamintartalom, és ahogy az időben haladunk, úgy egyre inkább igaz ez.

Ettől függetlenül még jó lehet, és finom is lehet, és van még benne bőven fontos tápanyag (most már azért érdemes felhasználni, túl sokáig ne tartogasd, mert akkor tényleg nem marad benne semmi értékes cucc :)).

2011. jún. 30. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:
ez volt az utolsó zacsi, magában ettem :) csak kíváncsi voltam, hogy értékes-e amit eszem, miközben a fáról szedhetnék frisset is :) de akkor többet ért mint a semmi :) köszi a választ
2011. jún. 30. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy van benne még vitamin, és többet ér, mint egy zacskó chipsz, vagy csoki.

De tényleg nem érdemes tovább tárolni, rejtegetni a hűtőben.

2011. júl. 5. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!