Ha lecsót fagyasztásra készítek, mikor teszem bele a plusz anyagokat?
Figyelt kérdés
Fagyasztásra készítenék lecsót (két három nappal később esszük), és az a kérdésem, hogy a virslit vagy a rizst a főzéskor adjam hozzá (tehát fagyasztás előtt), vagy amikor kivettem a fagyasztóból és felmelegítettem? (Bocsi, pasiból vagyok...)2011. júl. 21. 12:20
1/3 anonim válasza:
Én csak felaprítom a paprikát és a paradicsomot és azt fagyasztom. Elkészítéskor hagymás alapot készítek és még fagyosan teszem bele a lecsó anyagot, azután már úgy készül, mint a friss, a végefelé bele a kolbász, virsli stb., ki mit szeret.
2/3 anonim válasza:
Én is szoktam fagyasztani, de inkább csak télire,ilyenkor frissen jó, de a plusz dolgokat,csak felmelegítéskor szoktam beletenni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!
2011. júl. 23. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!