A disznóbőr jó-e kajának?
Figyelt kérdés
A szomszédban disznóvágás volt,pörzsőlték,szépen megmosták. Az összes bőrét lehúzták,és átadták,majd a szüleim megfőzik a kutyának-macskának.--Ők nem szeretik.
Én szeretem pörköltbe,bablevesbe,paprikás krumpliba,-nyílván rakunk is el magunknak is,de CSAK bőrből mit lehet emberi fogyasztásra készíteni?
2011. jan. 21. 13:48
1/12 anonim válasza:
kocsonyát..Nálunk senki nem eszi meg...
2/12 anonim válasza:
Mondjuk egy jó darabot főzz puhára kis lével. Só, bors, fokhagyma, hagyma. Szürd le, daráld le a bőrkét, nagylyukú darálón, vagy vagdosd apróra, és keverd el még friss fokhagymával, borssal, piros paprikával, sóval. Tedd egy fóliával kibélelt őzgerinc formába, és öntsd le a leszűrt levével, épp csak ellepje. Tedd hidegre egy éjszakára. Kiboritva szépen szeletelhető hideg étel lesz, olyan jellegü, mint a disznó sajt.
3/12 anonim válasza:
Székelykáposztába, bablevesbe, kocsonyába, aszpikot lehet csinálni belőle.
5/12 A kérdező kommentje:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad...
Köszönöm mindenkinek az ötleteket !
A fent említett válaszoló ötletét csináltuk meg tegnap.
A mai reggeli ez lett. Jó !
2011. jan. 23. 15:54
7/12 montanosz válasza:
megfőzöd, a belső részén beirdalod és kirántod morzsába,olyan minnt a velő
azért kell beirdalni hogy a forró zsiradék ne rántsa össze
9/12 anonim válasza:
Én megsózom és megeszem. -csak magába.
10/12 anonim válasza:
Én is megsózom és megeszem magában!! :D Végre még valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!