A kína kajának mitöl olyan furi az álaga?
Figyelt kérdés
Mint pl az édes-savanyunak van egy kicsit kocsonyás állaga, meg a hasonlóknak.
Az ananászos csirkélyükben pedig miért olyan jó a csirke álaga?Egyáltalán nem száraz hanem kicsit "krémes"
2010. márc. 12. 14:16
1/4 anonim válasza:
A keményítőtől lesz olyan "kocsonyás".
4/4 anonim válasza:
A keményítőtől lesz olyan kocsonyás az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!