Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kína kajának mitöl olyan...

A kína kajának mitöl olyan furi az álaga?

Figyelt kérdés

Mint pl az édes-savanyunak van egy kicsit kocsonyás állaga, meg a hasonlóknak.

Az ananászos csirkélyükben pedig miért olyan jó a csirke álaga?Egyáltalán nem száraz hanem kicsit "krémes"


2010. márc. 12. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A keményítőtől lesz olyan "kocsonyás".
2010. márc. 12. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert a kínaiak is furik.ZS
2010. márc. 12. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Rizsliszttől
2010. márc. 12. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A keményítőtől lesz olyan kocsonyás az állaga.
2010. márc. 13. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!