Húst meg szoktátok mosni felhasználás előtt? Főzicskéző férfiak válaszát is várom!
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:44
21/25 anonim válasza:
Ezt mindenki aláírja, természetesen porosan senki sem áll neki sütni a húst.
Én csak azt mondtam, hogy a vízzel való öblítés csakis a makroszkopikus szennyeződéseket viszi le, míg az emberek általában a mikroszkopikus szennyeződésekkel szemben mossák, ami teljesen felesleges, mert a víz azokat nem mossa le, viszont a forró zsiradék vagy a forró sütő megöl mindent, ami gondot okozhatna. De persze ha bármi szemcse, por, akármi a húson, én is megmosom, de máskülönben nem, mert teljesen felesleges.
23/25 anonim válasza:
na most egyetlen dolgot nem említett senki... lehet h csak erre felé van ilyen hús, nem tudom... ha megfogom a nyers húst és folyó víz alatt kezdem lemosni, én nyálkás, csúszós érzést érzek. tuti h nem romlott a hús! na emiatt is le kell mosni, mert gondolom ezt az érzést a kezelt hús adja. biztos valami szerrel kezelik, és azért csúszós érzésű.
24/25 anonim válasza:
Vagy csak szimplán nedves... Húsról beszélünk, nem csontról!
25/25 anonim válasza:
lemosás után is nedves, de nem csúszós. én is húsról beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!