Húst meg szoktátok mosni felhasználás előtt? Főzicskéző férfiak válaszát is várom!
Megmosom, talán kicsit túlzásba is viszem :)
21:19, még jó hogy nem járok étterembe!!
Persze, leöblítem a húst, akkor is ha vákuumcsomagolásban volt. Főzés közben pedig munkafázisok között is kezet mosok.
Viszont a bográcsozásoknál láttam már durva dolgokat... :D
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
"még jó, hogy nem járok étterembe"
Ennek mi vendéglátósok is örülünk, hidd el!
Te ne étteremben egyél, hanem inkubátorban.
Nem kell itt nekiállni szemétkedni a másikkal.Leirta a véleményét h nem szivesen enne ilyen helyen.Hát bevallom én sem.Mert van pár hely ahol tényleg jobban odafigyelhetnének a dolgokra,mert csak az a lényeg h a jó pénzt megkeressék,avval már nem foglalkoznak h tök igénytelen amit kiadnak.Jól irta valaki hogy vannak a húson csontszilánkok és egyéb szóval nem véletlen kellene lemosni.Pofátlanság néha h mit ki nem adnak.
De kivánom annak aki ennyire igénytelen hogy ő is kerüljön majd olyan helyzetbe hogy eszi a "szemetet" jóízűen és közbe meg jókat nevetnek azok akik tudják h mi van benne.Én azt mondom hogy olyat adjon ki valaki amit ő maga is megenne,nem pedig még kiadni a kétest."Szakács"
Megmosom, de csak az "érzés" miatt, hiszen a fertőzésveszély megszűnik az alapos főzéssel.(friss, nem állott, netán romlásnak indult húsról beszélek)
Belegondolva, hogy hány kézen megy keresztül, milyen ládákban tartják, stb., valahogy gusztusosabb.
Ja, és mindig egészben mosom meg, a belseje tisztán jön ki az állatból.
11:13
Ne vedd a szívedre, fentebb láthatod, hogy berágtak egymásra a mosók és a nem mosók, ennek lettél az áldozata. :D
Válasz, vélemény írása előtt, sosem gondolkodom rajta, hogy milyen színű "kéz" jöhet érte. Próbálom magamat adni.
Javaslom tedd ezt Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!