Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húst meg szoktátok mosni...

Húst meg szoktátok mosni felhasználás előtt? Főzicskéző férfiak válaszát is várom!

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 19:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Megmosom, talán kicsit túlzásba is viszem :)

21:19, még jó hogy nem járok étterembe!!

2011. jan. 14. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

Persze, leöblítem a húst, akkor is ha vákuumcsomagolásban volt. Főzés közben pedig munkafázisok között is kezet mosok.

Viszont a bográcsozásoknál láttam már durva dolgokat... :D

2011. jan. 14. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
57%

A válasz megírásának időpontja: ma 21:29

"még jó, hogy nem járok étterembe"

Ennek mi vendéglátósok is örülünk, hidd el!

Te ne étteremben egyél, hanem inkubátorban.

2011. jan. 14. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:
28%

Nem kell itt nekiállni szemétkedni a másikkal.Leirta a véleményét h nem szivesen enne ilyen helyen.Hát bevallom én sem.Mert van pár hely ahol tényleg jobban odafigyelhetnének a dolgokra,mert csak az a lényeg h a jó pénzt megkeressék,avval már nem foglalkoznak h tök igénytelen amit kiadnak.Jól irta valaki hogy vannak a húson csontszilánkok és egyéb szóval nem véletlen kellene lemosni.Pofátlanság néha h mit ki nem adnak.

De kivánom annak aki ennyire igénytelen hogy ő is kerüljön majd olyan helyzetbe hogy eszi a "szemetet" jóízűen és közbe meg jókat nevetnek azok akik tudják h mi van benne.Én azt mondom hogy olyat adjon ki valaki amit ő maga is megenne,nem pedig még kiadni a kétest."Szakács"

2011. jan. 14. 22:09
 15/25 doboszoli ***** válasza:

Megmosom, de csak az "érzés" miatt, hiszen a fertőzésveszély megszűnik az alapos főzéssel.(friss, nem állott, netán romlásnak indult húsról beszélek)

Belegondolva, hogy hány kézen megy keresztül, milyen ládákban tartják, stb., valahogy gusztusosabb.

Ja, és mindig egészben mosom meg, a belseje tisztán jön ki az állatból.

2011. jan. 15. 06:12
 16/25 anonim ***** válasza:
55%
Váó... lepontoztak azért, mert meg szoktam mosni a húst (csak ennyit írtam). Biztosan nem volt hasznos. :)
2011. jan. 15. 11:13
 17/25 anonim ***** válasza:

11:13

Ne vedd a szívedre, fentebb láthatod, hogy berágtak egymásra a mosók és a nem mosók, ennek lettél az áldozata. :D

2011. jan. 15. 14:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Igen, láttam. :) Nem baj végülis, én inkább megmondom a véleményem, ha lepontoznak is. :)
2011. jan. 15. 15:23
 19/25 doboszoli ***** válasza:

Válasz, vélemény írása előtt, sosem gondolkodom rajta, hogy milyen színű "kéz" jöhet érte. Próbálom magamat adni.

Javaslom tedd ezt Te is.

2011. jan. 16. 06:55
 20/25 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló vagyok. Megmosom, amióta úgy vittem haza egy kb. másfél kilós sertés-combot, hogy azon fűrészpor és egyéb szennyeződések voltak. Ahogy megmosom a gyümölcsöt is, nemcsak a vegyszerek miatt, hanem mert ki tudja hányan, milyen kézzel fogdosták. Ezért vágom le a kenyér héját is és nem eszem meg. Nem akarok ezzel senkit megbántani, de ha megnézed az üzletekben, hányan, milyen kézzel fogdossák össze a kenyereket, mire kiválasztják a nekik megfelelőt. Elnézést azoktól a vendéglátósoktól, akik valóban odafigyelnek a higiéniára, de ők sem tudhatják azt, hogy a sertés levágásától kezdve milyen bánásmódban volt része annak a húsnak addig, amíg hozzájuk került, azt ők sem tudhatják.
2011. jan. 16. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!