Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti szerettek főzni, sütni?
Én szeretek. Kihívás. Ha sikerül komoly sikerélmény. Csak sajnos a mai árak mellett,költséges. A párom ügyesebb.
28/F
naa jó látni, hogy fiuk/férfiak is szeretnek főzni/sütni
csak gartulálni tudok!
várok még válaszokat(:
Nem, nagyon nem. Igazából azért, mert úgy érzem, hogy azt időt, amit a konyhában töltök, milyen jól hasznosíthatnám máshol, a családommal, a hobbimmal, a munkámmal, sporttal.
Úgyhogy sosem voltam egy nagy szakács, inkább rendeltem meg étterembe jártam, de mióta anya vagyok, szeretném ha a gyerekeim egészségesen ennének és azt látnák itthon, hogy anya főz, így főzőcskézek egyre gyakrabban. Szerencsére a párom is tud főzni, sőt, ő szeret is, így nem kell kényszerből csinálnom semmit, elosztjuk a dolgot.
34N
Szeretek, és örülök ha valami ehető lesz belőle, eldicsekedhetek barátnőmnek mekkora király vagyok:D
Kettesbe meg pláne jó mulatság csinálni valami finomat.
Amugy sport miatt kezdtem el magamra főzni, jó tudni mi van benne amit megeszek.
25/F
én imádok! csak anyum nem nagyon engedi.. szerinte nem normális hogy ilyen korban a konyhában szeretek tevékenykedni :(
17/L
Nem szeretek, csak muszáj, mert ugyanazt az ételt töredék áron el tudom készíteni itthon. De rengeteg idő megy el rá, amit hasznosabban is lehetne tölteni.
22N
"apa mosdik, anya főz, együttlenni jó"tanultuk már az oviban.... Zelk Zoltán kedves versét!Nagyon sok gondolat kavarog bennem,jó, hogy kiírtad a kérdést.
Tud a férjem annyira főzni, hogy ne haljon éhen nélkülem,de tipikusan pasis kajákat, viszont azokra rendkívül büszke:))
Én belenőttem ebbe, a versben is említett szerepbe, és, mostmár ebben is maradok, úgy vélem.
üdv 59/N.
Szeretek főzni, és akadt már olyan étel, amit feleségem szerint jobban csinálok, mint az anyósom :P
35F
Én inkább kifestem a konyhát,minthogy süssek,főzzek.
Nem szeretek sütni(nem is nagyon tudok) és nem szeretek főzni sem..Ennek az oka az ,hogy apám szinte odaláncolt a konyhába,hogy márpedig ha beledöglök is meg kell tanulni sütni,főzni.Egy életre megutáltatta velem a konyhai örömöket..Bár főzni tudok,de olyan "gyorsan összecsapom" és együnk...A családom szerint finoman főzök amit tudok,de még véletlenül sem akarok újítani,kipróbálni más ételeket..
De szerencsémre a párom imád alkotni a konyhában,és kimondottan élvezi ha süthet,főzhet..Mivel ő állandóan az új ételekkel kísérletezik így állandóan finomabbnál finomabb ételeket eszünk..Cserébe megcsinálom azt amit a párom utál.Elmosogatok...
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!