Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti...

Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti szerettek főzni, sütni?

Figyelt kérdés
ha igen miért, ha nem miért nem?
2011. máj. 2. 17:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretek. Kihívás. Ha sikerül komoly sikerélmény. Csak sajnos a mai árak mellett,költséges. A párom ügyesebb.

28/F

2011. máj. 2. 17:26
 2/30 A kérdező kommentje:

naa jó látni, hogy fiuk/férfiak is szeretnek főzni/sütni

csak gartulálni tudok!

várok még válaszokat(:

2011. máj. 2. 17:29
 3/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nagyon nem. Igazából azért, mert úgy érzem, hogy azt időt, amit a konyhában töltök, milyen jól hasznosíthatnám máshol, a családommal, a hobbimmal, a munkámmal, sporttal.

Úgyhogy sosem voltam egy nagy szakács, inkább rendeltem meg étterembe jártam, de mióta anya vagyok, szeretném ha a gyerekeim egészségesen ennének és azt látnák itthon, hogy anya főz, így főzőcskézek egyre gyakrabban. Szerencsére a párom is tud főzni, sőt, ő szeret is, így nem kell kényszerből csinálnom semmit, elosztjuk a dolgot.

34N

2011. máj. 2. 17:29
 4/30 anonim válasza:
73%

Szeretek, és örülök ha valami ehető lesz belőle, eldicsekedhetek barátnőmnek mekkora király vagyok:D

Kettesbe meg pláne jó mulatság csinálni valami finomat.

Amugy sport miatt kezdtem el magamra főzni, jó tudni mi van benne amit megeszek.

25/F

2011. máj. 2. 17:41
 5/30 anonim ***** válasza:
76%

én imádok! csak anyum nem nagyon engedi.. szerinte nem normális hogy ilyen korban a konyhában szeretek tevékenykedni :(

17/L

2011. máj. 2. 17:45
 6/30 anonim ***** válasza:
58%

Nem szeretek, csak muszáj, mert ugyanazt az ételt töredék áron el tudom készíteni itthon. De rengeteg idő megy el rá, amit hasznosabban is lehetne tölteni.

22N

2011. máj. 2. 17:46
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Én imádok, főleg ha az ember már sokat főz, olyan ételeket is meg tud csinálni, amit előtte nem is gondolt volna.26 L
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

"apa mosdik, anya főz, együttlenni jó"tanultuk már az oviban.... Zelk Zoltán kedves versét!Nagyon sok gondolat kavarog bennem,jó, hogy kiírtad a kérdést.

Tud a férjem annyira főzni, hogy ne haljon éhen nélkülem,de tipikusan pasis kajákat, viszont azokra rendkívül büszke:))

Én belenőttem ebbe, a versben is említett szerepbe, és, mostmár ebben is maradok, úgy vélem.

üdv 59/N.

9/30 anonim ***** válasza:
88%

Szeretek főzni, és akadt már olyan étel, amit feleségem szerint jobban csinálok, mint az anyósom :P

35F

2011. máj. 2. 17:47
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább kifestem a konyhát,minthogy süssek,főzzek.

Nem szeretek sütni(nem is nagyon tudok) és nem szeretek főzni sem..Ennek az oka az ,hogy apám szinte odaláncolt a konyhába,hogy márpedig ha beledöglök is meg kell tanulni sütni,főzni.Egy életre megutáltatta velem a konyhai örömöket..Bár főzni tudok,de olyan "gyorsan összecsapom" és együnk...A családom szerint finoman főzök amit tudok,de még véletlenül sem akarok újítani,kipróbálni más ételeket..

De szerencsémre a párom imád alkotni a konyhában,és kimondottan élvezi ha süthet,főzhet..Mivel ő állandóan az új ételekkel kísérletezik így állandóan finomabbnál finomabb ételeket eszünk..Cserébe megcsinálom azt amit a párom utál.Elmosogatok...

39/N

2011. máj. 2. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!