Fiúk/férfiak! Szerintetek melyik a legfinomabb ízű SÖR?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le és, hogy szerintetek miért?
Köszönöm a segítséget! :-)
2011. ápr. 5. 07:33
1/28 anonim válasza:
Leffe. Mert az ízlik a legjobban.
2/28 anonim válasza:
Nekem az Amstel a kedvencem és a Soproni Ászok. :) Kevésbé keserűek, mint pl a nálunk igen gyakori Borsodi.
3/28 anonim válasza:
Csapolt radeberger vagy Krusovice a kedvenc éttermemben. :D
Amúgy üvegesben a Pilsner Urquell, a dobozost nem szeretem.
Na meg még a házi sör. Pesten a XVI. kerületben van egy lelőhely, ez tényleg igazi sör!
4/28 anonim válasza:
Nekem a Hofbrau a Löwenbrau és a Borsodi ízlik a legjobban mert nincs ilyen gelly édes utóízük.
5/28 anonim válasza:
Tuborg
Zlaty Bazant
Mert ezek az ízek jönnek be.:)
6/28 anonim válasza:
PAN ( [link] egy nagyon jó, horvát sör. Szerintem isteni.
7/28 Blondness válasza:
Miért csak a Férfiak tudhatják??
Szerintem a Dréher Bak a legfinomabb annak van zamata is:-)
8/28 anonim válasza:
9:13 vagyok. És én nem férfi vagyok.:) Nem bírtam nem válaszolni!
9/28 anonim válasza:
Nekem furcsa, ha egy nő sört iszik.
A kérdésre válaszolva pedig Zlaty Blazant vagy hogy kell írni a fácános sört. :D
10/28 anonim válasza:
Pedig hidd el, az a legártalmatlanabb pia egy nőnek. Sőt még egészséges is.:)Amúgy ízlés dolga. Én 1 évben ha egyszer iszom alkoholt, de az 1 pohár finom sör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!