Szerinted, ízletesebben főznek -e a férfiak mint a nők?
Sokszor igen, mert a férfiak általában csak szórakozásból föznek, és ezért van kedvük pepecselgetni, húszszor megkostolni, stb, a nök többsége meg minden nap föz, már a legtöbbször szt se tudja, hogy mit csináljon, de közben még sok más dolga is van, ezért csak egyszerüeket készit és azt se annyira "kidolgozva". (Ja meg a mosogatás is a nökre marad legtöbbbször, ezért igyekeznek mindél kvesebb csetrest csinálni)
Persze vannak kivételek, de ez az általános.
Igen, apukám kiválóan főz. Olyan reggelit csinál, olyan ebédet és olyan gyümölcstálat (csillagalakúra vágja a gyümölcsöket) hogy nagyon, bármiből ki tud hozni bármit.!
Anyukám úgy főz mint egy gyenge menza, az ő kajáinál inkább a mennyiségre megyek, hogy legyen ennem valamit. Elég ízetlenül főz, kevés sóval. Viszont sütiben nagyon jó. Természetesen én nem főzök. :)
Szerintem nem.
Amikor hétköznapi kaját kell elkészíteni, mondjuk egy borsófőzeléket, akkor kb ugyanolyan minőségűt főz a párom is és én is, apukám is, anyukám is.
Amikor sok idő van és valami extra kaját kell főzni, mondjuk sült szarvascombot, annak általában akárki készíti, megadja a módját, legyen az férfi vagy nő. Csak éppen a férfiak szoktak nagyobb feneket keríteni a dolognak.
Apám iszonyú jól főz!
Néha simán fognám és elküldeném szakácsnak :D
Rendes főtt ételeket, édességeket, tortákat...mindent nagyon jól meg tud csinálni. Szülinapokra is mindig ő csinálja, ha egy barátomnak van akkor meg megkérem hogy segítsen nehogy elrontsam. Tényleg alig van olyan amit nem szerettem, volt hogy amilyen ételt eddig nem szerettem, ő megszerettette velem. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!