Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti szerettek főzni, sütni?
Én nagyon szeretek főzni is és sütni is,kb 12 éves korom óta.Jó először rántotta,palacsinta stb. de most már a legtöbb dologgal elbánok:)
Nekem ez nem munka,hanem inkább kikapcsolódás.
Aminek legjobban örülök,hogy az 5 éves lánykám is nagyon érdeklődik már,sokszor segít a konyhában:)
28/N
Én szeretek főzni, mert egyrészt sikerélmény is, és így azt ehetek amit akarok, ha olyan éppen itthon, amihez nincs kedvem. Meg simán jó főzni, mert szeretem a finom dolgokat, és a változatosságot :)
21/L
Kifejezetten utálok, nem is tudok, de pár nagyon alapdolgot muszáj, ha meleg kaját akarok enni, pl zacskóban sült / párolt hal / hús / zöldség, zabkása, főtt tojás, aztán kb. itt ki is merült a repertoár.
Egyáltalán nem élvezem, elpocsékolt időnek érzem, nem szeretek edényekkel, fűszerekkel pepecselni, alapanyagokat vadgalni meg ilyesmik, én egészen máshol élem ki a kreatív hajlamaimat. Sose voltam házias.
29/N
Igen, szeretek főzni, már 16 éves korom óta tudok is. :) Azért szeretem, mert mindig valami újat sikerül kitalálnom és szeretem mikor elégedett a család :)
22/N
Kb. 20 évesen, megfőztem életem első pörköltjét, társaságnak. Volt, amilyen volt, megették.
Innentől a főzést, alkotásnak élem meg, mondhatnám, szórakoztat.
Mindenkori munkahelyi beosztásomtól függően osztjuk meg imádott feleségemmel a konyhai teendőket, a család elismerte az "apa főztjét".
Nem derogál nokedlit szaggatni, vagy krumplit pucolni sem.
Szóval, nem lenne teljes az életem nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!