Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti...

Lányok/nők/fiuk/férfiak Ti szerettek főzni, sütni?

Figyelt kérdés
ha igen miért, ha nem miért nem?
2011. máj. 2. 17:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Nem is szoktam, inkább rendelek. Azért mert koszos, időigényes, drága. Ha boltban vásárolok mindig elköltök többezer forintot aztán azt veszem észre másnap hogy megint nincs mit ennem. Ha rendelek kaját, az is van hogy többezer forint, de legalább van mit ennem normális kaját, nem csak konzervkukorica, joghurt, vagy nutellás kalács... 20n
2011. máj. 2. 17:53
 12/30 anonim ***** válasza:
79%

Én nagyon szeretek főzni is és sütni is,kb 12 éves korom óta.Jó először rántotta,palacsinta stb. de most már a legtöbb dologgal elbánok:)

Nekem ez nem munka,hanem inkább kikapcsolódás.

Aminek legjobban örülök,hogy az 5 éves lánykám is nagyon érdeklődik már,sokszor segít a konyhában:)

28/N

2011. máj. 2. 17:54
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
Igen, nagyon szeretek :) Bár néha jó, amikor más csinálja meg az ételt és csak meg kell enni. Rengeteg spórolás, hogy többet készítek és így a párom tud vinni a munkahelyére főtt ételt.
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem szeretek főzni, de muszáj, és azért megy , azt mondják finom amiket készítek. Sütni viszont nem tudok és valószínű ezért nem is szeretek!! :(
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Én szeretek főzni, mert egyrészt sikerélmény is, és így azt ehetek amit akarok, ha olyan éppen itthon, amihez nincs kedvem. Meg simán jó főzni, mert szeretem a finom dolgokat, és a változatosságot :)

21/L

16/30 anonim ***** válasza:
50%

17:54 vagyok

És Te szeretsz?

2011. máj. 2. 17:55
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Kifejezetten utálok, nem is tudok, de pár nagyon alapdolgot muszáj, ha meleg kaját akarok enni, pl zacskóban sült / párolt hal / hús / zöldség, zabkása, főtt tojás, aztán kb. itt ki is merült a repertoár.

Egyáltalán nem élvezem, elpocsékolt időnek érzem, nem szeretek edényekkel, fűszerekkel pepecselni, alapanyagokat vadgalni meg ilyesmik, én egészen máshol élem ki a kreatív hajlamaimat. Sose voltam házias.

29/N

2011. máj. 2. 18:51
 18/30 anonim ***** válasza:
84%

Igen, szeretek főzni, már 16 éves korom óta tudok is. :) Azért szeretem, mert mindig valami újat sikerül kitalálnom és szeretem mikor elégedett a család :)

22/N

2011. máj. 2. 19:44
 19/30 anonim válasza:
87%
Igen.Mert jó érezni az illatát jó érzés tölt el ,hogy valmi jót és finomat csinálok.
2011. máj. 2. 20:48
 20/30 doboszoli ***** válasza:
84%

Kb. 20 évesen, megfőztem életem első pörköltjét, társaságnak. Volt, amilyen volt, megették.

Innentől a főzést, alkotásnak élem meg, mondhatnám, szórakoztat.

Mindenkori munkahelyi beosztásomtól függően osztjuk meg imádott feleségemmel a konyhai teendőket, a család elismerte az "apa főztjét".

Nem derogál nokedlit szaggatni, vagy krumplit pucolni sem.

Szóval, nem lenne teljes az életem nélküle.

2011. máj. 2. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!