A sütőzacskó csomagolásán ez olvasható:Javasoljuk 1 evőkanál lisztet felhasználás előtt a tasakba szórni, de mire jó ez?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 13:42
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs.Én legalább 8 éve használom a sütőzacskót,sohasem szórtam bele lisztet,de nincs is rajta a csomagoláson sehol,most néztem meg direkt.
2/8 anonim válasza:
Én szoktam bele szórni, szerintem azért kell, hogy nehogy véletlenül ráragadjon a zacsi arra, ami épp sül benne :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem azért kell, hogy az esetleges párát felszívja és, hogy ne ragadjon oda...
Fizikából nem vagyok jó :(
lehet, hogy a tudományok témakörében kellett volna feltenni ezt a kérdést...
5/8 anonim válasza:
De mondom hogy nem ragad oda semmihez,se a husihoz,se a tepsihez.
6/8 anonim válasza:
jaj lányok,a liszt felszívja-összekeveredik a szaftal és kicsit besűrűsödik krumpli mellé lehet adagolni.már ha nem olyan sós meg zsíros.
7/8 anonim válasza:
Én sem rakok soha lisztet a zacskóba. Azért sütöm zacskóban, mert igy nem kell hozzá plussz zsiradék, akkor miért adjak hozzá még plusz kalóriát liszt formájában?
8/8 anonim válasza:
14:27 jól írta, nem tudom ki és miért pontozta le. A liszt felszívja és besűríti a húsból kisülő szaftot, így igazi mártásod (angolok, amerikaiak és ausztrálok gravy-nek hívják) lesz, nagyon finom. Persze nem kötelező, semmi baja nem lesz anélkül sem a húsnak :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!