Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sütőzacskó csomagolásán ez...

A sütőzacskó csomagolásán ez olvasható:Javasoljuk 1 evőkanál lisztet felhasználás előtt a tasakba szórni, de mire jó ez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Fogalmam sincs.Én legalább 8 éve használom a sütőzacskót,sohasem szórtam bele lisztet,de nincs is rajta a csomagoláson sehol,most néztem meg direkt.
2011. jún. 7. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Én szoktam bele szórni, szerintem azért kell, hogy nehogy véletlenül ráragadjon a zacsi arra, ami épp sül benne :)
2011. jún. 7. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem ragadt rá sosem.
2011. jún. 7. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kell, hogy az esetleges párát felszívja és, hogy ne ragadjon oda...

Fizikából nem vagyok jó :(

lehet, hogy a tudományok témakörében kellett volna feltenni ezt a kérdést...

2011. jún. 7. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
De mondom hogy nem ragad oda semmihez,se a husihoz,se a tepsihez.
2011. jún. 7. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
jaj lányok,a liszt felszívja-összekeveredik a szaftal és kicsit besűrűsödik krumpli mellé lehet adagolni.már ha nem olyan sós meg zsíros.
2011. jún. 7. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Én sem rakok soha lisztet a zacskóba. Azért sütöm zacskóban, mert igy nem kell hozzá plussz zsiradék, akkor miért adjak hozzá még plusz kalóriát liszt formájában?
2011. jún. 7. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
14:27 jól írta, nem tudom ki és miért pontozta le. A liszt felszívja és besűríti a húsból kisülő szaftot, így igazi mártásod (angolok, amerikaiak és ausztrálok gravy-nek hívják) lesz, nagyon finom. Persze nem kötelező, semmi baja nem lesz anélkül sem a húsnak :=)
2011. júl. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!