Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pizza rendeléskor ciki ha...

Pizza rendeléskor ciki ha étkezési utalvánnyal fizetek és nem adok borravalót?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 17:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
73%

Ha időben odaér, meleg a kaja, ad új étlapot (ez alap, ha van), udvarias, akkor jár a jatt. Ennyi.

Minden jót!

2010. dec. 17. 00:33
 122/126 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok pizza futár,pizzériám(+ étterem) van és igy tudom mi a szitu,mikor kezdtünk a haveromal néha én is vittem ki kaját!Megmondom neked hogy hol laksz 3 ker Kunigunda utca és a Heppy hot-tol rendelsz mind minden csoró kolégista.Nyertem??:))) Szerintem igen."

"Gondolkozz el egy kicsit hogy a Te nagyon finom 570 ft pizzádon amit 2 pofára falsz milyen minőségű feltétek vannak:)) egy 1090 ft pizza önköltségi előállítási ára doboz, szállítás,áram,rezsi ,bérleti dij,szakács,adó,áfa,diszpécser, tészta,feltétek stb... kb 430-490(inkább 520) ft,OLCSÓ alapanyagból de azért minőségi,szerinted akkor amit Te eszel 570-ért azon mi lehet???Gondolod hogy 100ft haszonért dolgoznak?Nem!!! Az összes szart ami van a konyhán rá rakják neked(+ egy csula a futártól a közepébe) hogy boldog legyél,és Te az vagy:))

"

"hozzánk telefonálj be a koleszból és panaszkodj!!:)) A diszpécser megígéri hogy így meg úgy meg lesz büntetve a futár ,közbe kihangosítja a telefont és mindenki röhög mind az állat harapva a konyha ruhát hogy a "kedves vendég" ne halja.Rosszak a számítások??Te mit tippelsz mind laikus hogy mennyibe kerül egy pizza elöálitása,mindennel együtt persze???"

"Azért kapsz vissza aprót 2000-böl a szar akciós pizzádra mert rupotlan vagy!Látnád a konyhán az emberek fejét mikor rendelsz és a diszpécser röhögve kiabálja be a rendelésedet + a cimedet (amit a futárok fejből tudnak) és rajtad röhög az egész konyha hogy a rupotlan megint rendelt,ne csodálkoz ha a hawaii pizzádon az a folyós lé nem az ananász leve:)) Te már miket meg ehettél:)))))"

Remélem, hogy soha nem lesz szerencsém a te éttermedhez!! :D

Kérdező: Szerintem nem ciki.

Egyéb: WoooW... 400 ft borravalónak? Na, én annyit biztos nem adnék, max 50-100 ft-ot.

2010. dec. 23. 19:07
 123/126 anonim ***** válasza:
6%
Kíváncsi lennék hogy az orvosoknak és a nővéreknek miért adtok"jattot" mikor ök is "csak " a munkájukat végzik hiszen kapnak érte fizetést?!
2010. dec. 24. 08:49
 124/126 anonim válasza:
91%
nem gáz ha utalvánnyal fizetsz, volt olyan napom, hogy már több mint 10ezer utalvány volt nálam + 1-2ezer kp... a borravaló már kicsit más. nem mondom hogy jár, de szívesebben megyek oda ahol adnak (értsd úgy hogy ha több cím van, neki viszem elsőre stb.) jah amúgy futár vagyok 250 forintos órabérért, 12 órában.. van aki 400ft-ot is ad, nem is volt még panasz tőle soha. és mit teszek érte? kész a kaja, sietek vele, köszönök, normálisan viselkedek, odaadom hogy lássa mit kap csak utána kérem a pénzt, jóétvágyat kívánok, és köszönök. ennyi. de van akinek ez nemhogy 400at nem ér hanem egy forintot se. 15-20 cím/nap és nem egyszer volt nap végére 3-400ft borravalóm, tényleg megéri nem? volt 3000 is de az nagyon ritka. általában 50-100ft/cím (persze nem ad mindenki). annyit sztem ki lehet bírni ha már pizzát rendelsz, és sokkal jobb véleménnyel lesznek rólad.
2010. dec. 26. 13:07
 125/126 anonim ***** válasza:
43%
Mi van zabáltok:)?????
2011. jan. 4. 21:42
 126/126 anonim válasza:
46%

"Digo válasza:

A kiemelt mondatot olvasd el még 1x figyelmesen, és rá fogsz jönni (nem biztos..) hogy mekkora baromságot írsz!

Egyébként akkor szerinted nem jár borravaló a következőknek sem, mivel a munkájukért alapbér jár:

-Fodrász

-Taxis

-Londiner

-Felszolgáló

-Bármixer

-Stb..

Mert ugye ezek is megkapják ugyanúgy az alapbérüket, tehát nehogy már te tartsd el őket! :)

Szerencsére csak az emberek nagyon kevés százaléka akkora suttyó hogy nem ad jattot ha meg van elégedve a szolgáltatással, azaz ha rendesen ki van szolgálva az előbb felsorolt bármely szakma képviselője által.

Te azon kevesek közé tartozol, mint kiderült, és ezt hangoztatod is!

Gratulálok!"

Mikor te veszel egy kenyeret... mondjuk a tesco ban elmész a tesco pékeihez és mindennek dobsz egy százast amiért ilyen finom a 150 forintos kenyért... vagy például

megveszel egy kínai hűtőt... elmész kínába hogy megdobd egy százassal azt aki összerakta neked? ha igen gratulálok.. ha nem akkor egy suttyó paraszt vagy amiért nem adtál borravalót xD

2011. aug. 14. 13:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!