Pizza rendeléskor ciki ha étkezési utalvánnyal fizetek és nem adok borravalót?
"A pizza elöálitási árát csak azért írtam le(olvasd vissza mert már le írtam) hogy képzeld el 570-ért mit lehet venni"
Jó, értem, el tudom képzelni.
Csak emellett továbbra is szerintem egyetértünk abban, hogy 900-ért ugyanez az alapanyag lenne, csak a hasznon lenne több.
Főleg azután, hogy 570-ért is bejáratta a pizzáit...
Minden relatív. 900 sem sok, maximum hetente egyszer rendelnénk csak...
A pizzásnak biztos nem lenne nyerő, mert egy pizzán nyer 400 ft-ot de el is bukik 10x annyit a kieső rendelésből...
Egy nap mennyi cím van?
Nagyon naív leszek, legyen egy órában 5, ez 12 perc, de ez nagyon alacsony. 12 órában ez 60 cím, mindenki csak egy százast jattoljon.
6000.- 20 nappal ez mennyi is? 120 ezer. De felezzük meg, mert esetleg véletlenül hazudtál, és mindne második cím egy suttyó paraszt, és nem ad jattot.
Akkor is 60 ezer megvan a jattból.
Bocsika, ha mostmár végképp marhára nem tudok sajnálni a futit...
Ha egy nap egy futár dolgozna csak ahogy azt Te kiszámoltad,tudod mikor ennél??? a rendelésed után 5 órával
Huhh akkor részletesebben:
570-ért ad minden pizzát, amit a koliból rendelsz.
A koli meletti épületből ez már 750-1100-ig terjed.
Ezért mondtam, hogy 900-ért is ugyanazt a pizzát hozná ugyanazzal a feltéttel ugyanolyan alapanyagokból, csak drágábban...
Nem 2 féle pizzáról van szó.
"Egy nap mennyi cím van?
Nagyon naív leszek, legyen egy órában 5, ez 12 perc, de ez nagyon alacsony. 12 órában ez 60 cím, mindenki csak egy százast jattoljon.
6000.- 20 nappal ez mennyi is? 120 ezer. De felezzük meg, mert esetleg véletlenül hazudtál, és mindne második cím egy suttyó paraszt, és nem ad jattot.
Akkor is 60 ezer megvan a jattból.
Bocsika, ha mostmár végképp marhára nem tudok sajnálni a futit..."
Ha egy nap egy futár dolgozna csak ahogy azt Te kiszámoltad,tudod mikor ennél??? a rendelésed után 5 órával
Igen én cska egyetlen futárt számoltam...
De pontosíts egy futi egy nap hány címet kap? Ne Budapestben gondolkodj, hanem egy kisebb városban, amirpl én beszélek, és azt a szánalmas 200 izza/ koli rendelést produkálja...
Amúgy 3 futi van itt...
Tök mindegy, az alapkérdés az volt hogy gáz-e ha nem ad jattot a futárnak. (és most tegyük fel minden rendben volt, ne azt amikor késik, stb..)
IGEN, gáz! Ezt magyarázhatod, csak saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!