Pizza rendeléskor ciki ha étkezési utalvánnyal fizetek és nem adok borravalót?
Szerinted gáz.
Mert az jár. Miért? Mert. Csak. Mert szegény fut éhenhal a minimálbéren. (ÉS nem lesz meg neki a nettó 60 még a jattból.)
Szerintem nem gáz.
Mert jatt akkor jár, ha azlrt tett is valamit. Az hogy kihozza udvariasan ésgyorsan az ALAPSZOLGÁLTATÁS ezért kapja a fizuját. Ha ad valami extrát kap jattot.
Ennyivel össze is foglalhatjuk.
2 fél nézet 2 féle hitvallás.
Hát a napi 10 cím nem teljen okás azért a napi 200 pizzafuti ha mindegyik kettőt hoz akkor az 100 cím és semelyik másik rendelést nem vettem még számba.
Nade sebaj, számoljunk napi 30-al per fő, az 5 nap alatt 150, 4 hét alatt 600. Mindenki 100-ast ad, ott van megint egy szép 60000 forint adózalan nettó pénz.
Legyen minden 3. suttyóparaszt. Akkor is nettó 40 ezer.
Miről beszélünk?
És egy pizzafutárnak mi a p.icsafüstöt kéne még tennie azon kívül hogy időben, és udvariasan kiviszi a kajádat??
Fáklyás felvonulással érkeznie díszlövésre???
Na, inkább hagyjuk, látom nincs értelme..
Felénk eleve MINDEN pizza egy árban van nincs semmiféle különbség, független attól, hogy mi van rajta. Átmérőre megy.
Amúgy itt valahol írtad, hogy ha jól elvégezte a dolgát, akkor jár neki, ami abból áll, hogy időben kijön, melegen hozza ki, köszön, jó étvágyat kíván.
Igazság szerint nekünk eddig kb. sose kívántak jó étvágyat sem életemben, többnyire áll, kezünkbe nyomja és várja a zsét. Az én férjemnek mániája a borravaló, mondom mikor 990es tételnél is 500at ad, meg ha többet veszünk akkor is minimum az ekkora összeg és én nem értem mire fel.
Olyan is volt, hogy bár regisztrálva is vagyok, és el is mondtam kétszer, mégis másik kerületbe vitte a pizzát, aztán felhív, hogy hol a rákban vagyok, mondom én itt és te hol, végül megkérdeztem, hogy melyik kerület Xutcában van ő most. Erre Ó B:ASZD MEG! és lerakja. Innentől kezdve 40 perc múlva nekem kellett betelefonálnom, hogy akkor most hozza a pizzámat, vagy mi a búbánatos k.urva élet van, mert ennyi idő alatt már főztem volna magamnak valami kaját. És akkor én vagyok a paraszt, hogy lebuktatom szegénykét, hogy már több mint egy órája várom a pizzát.
Ez az ő szemszögéből, ha nem adok, biztos az lenne, hogy a parasztnak bumlizok át fél Pesten, oszt nem ad semmit. Ja, hogy nem az én hibám, hogy szar kerületbe ment, meg elnézést sem kért, mert kb. félig éhen haltam mire ideért és annyit se mond, hogy jó étvágyat. Ja a rupótlan paraszt vásárló.
Semmit. Lényegében semmit igazad is van.
De akkor ne is várja el a jattot.
Elvégezte a munkáját semmi mást nem tett sak precízen elvégezte a melóját.
Ezt a munkáltatója fogja meghálálni mindne hónap 10.-én a fizetésével. Kész. És akkor semmi extrát nem kell tennie.
Na a MÁSODIK 00:08-asnak ment a pont! Ott az igazság.
Végre nem egy idóta magából kifordult pizzafutibarát/étteremtulaj, aki védi magát.
Nézzetek engem hülyének ez nem baj, én vagyok a hülye hogy vitatkozom veletek. De most betévedt egy másik ember a "túloldalról".
Kicsit lehetne gondolkodni...
Értem már!!
Szóval szerinted akkor jár a futárnak jatt, ha a pizza kézbesítésén kívül még mondjuk bűvészmutatványokat mutat be, esetleg eltáncolja neked a dirty dancing végét, vagy ilyenek!
Barátom, te kész vagy! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!