Pizza rendeléskor ciki ha étkezési utalvánnyal fizetek és nem adok borravalót?
Amint már korábban írtam abban az esetben ha nem jön időben, bunkó, stb én sem adok jattot! DE KI BESZÉL ITT ERRŐL EMBER?? Arról volt szó, hogy ha minden rendben van, meleg a pizza, udvarias, stb!
Neked mi van a felfogásoddal??
Nem feltétlenül.
Elég ha esetleg azt mondja hogy van egy új pizzánk kóstoljátok meg azt is, vagy esetleg mond 1-2 kedves szót, netán új étlepot ad vagy mármit tesz amivel azt érzi az embe, hogy igen ő mindent megtesz azért hogy te jól érezd magad és jó képet alakíts ki a pizzázóról... Említettem a kisöreget talán még emlékszel rá, neki mindig adunk, mert jófej, nem csak elédba.ssza a pizzát és bazsalyog a borravaló reményében...
Mindegy, úgysem fogod fel...
Olvasd el a második 0:08 üzenetét. Hűtha esetleg valami átjön belőle.
"Nade sebaj, számoljunk napi 30-al per fő, az 5 nap alatt 150, 4 hét alatt 600. Mindenki 100-ast ad, ott van megint egy szép 60000 forint adózalan nettó pénz.
Legyen minden 3. suttyóparaszt. Akkor is nettó 40 ezer.
Miről beszélünk?"
Ok legyen igy!! 40000+ 20 napra nálunk pesten 4500 ft/nap az ugye 130.00 ft Igaz?? 600 cim kb 3500 km. Akkor 100 km 6 literes fogyasztásal számolva= 6X_350ft 2100.ha ezt be szorzod 35-el mert ugye 3500 km van szó 73500 ft ha ezt leveszed a 130.00 bol 57500 ft 20 napra 12-13 órába és ebben nincs benne az autó amortizácó!Ez szerinted jó fizetés???Egyébként ennélkb egy 40000 keresnek jobban de az se jó,számold ki (ha tudod) óra bére4Egyébként tényleg vannak bunkó futárok de azok hamar ki esnek.
Jah és mondjuk azt is díjaznám szívesne ha nem akkor csörgetne meg, amikor még 5 percre van a kolitól...
Bár jókat szoktunk beszélgetni a többi ismeetlen kolissal akik szintén annak a reményében mentek le időben, hogy ott a futi várja majd őket, és nem csak 5 perccel később jön...
Mindegy, úgysem érted ezt :)
Ha van új étlap azt alapból oda kéne adnia, az nem plussz szolgáltatás!
De ha te a pizzafutártól várod hogy kedves szavakkal boldogítsa a napodat akkor no comment.. Irány egy szakember, akivel visszamentek a múltadba, és felkutatjátok a problémákat, mert a pizzafutár nem pszichológus..
0:20.
Ok,ez viszont ne az én dolgom legyne már ezzel foglalkozni vendégként, hogy neki mennyi a benya az autóba... Ez a főnöke dolga, és az övé.
Amúgy meg ugyebár ezek alaposan nyomott árak, ugyebár pont te vallottad hogy 2 naponta 1 suttyó van aki nem fizet, így bátran nettó 30-at hozzá lehet csapni, plusz a táv-fogyasztás sem annyi.
Mert gondolom azt te sem hiszed el magadnak, hogy valaki 50 nettóért furikol egész nap... :)
Mert szerinted nagyon istentől távoli gondolat az a 2 mondat igaz, hogy:
Új étap van érdemes ezt is kipróbálni, stb stb stb. VAgy bármi ilyesmi.
Nem azt mondtam, hogy mesélje el miylet dugott az éjjel aztán várja meg, amíg én is elmesélem ugyanezt.
Nade mindegy hagyjuk direkt nem akarod megérteni amit mondok.
Ok, ezt már egyszer összefoglaltam.
Szerinted jár, szerintem meg nem.
Én elfogadom a véleményed max nem értek egyet vele.
Nincs baj a felfogásommal, egyszerűen hoztam egy egyszerű példát arra, hogy futár ezzel simán úgy van, hogy pedig ő miylen szépen elvégezte a munkáját és én vagyok a paraszt. Ugyanígy, nekem nem fűlne a fogam ahhoz, hogy adjak plusz zsét annak, aki egy rohadt szó nélkül nyomja a kezembe a dobozt és VÁR. Nekem ez semmi plusz, semmi olyasmi, ami miatt én késztetést éreznék. Nyilván ha nem adok, az esti sör mellett a havernak már úgy adja elő, hogy na ma is volt paraszt, aki nem adott. Ja, bocs.
Nehogy azt hidd, hogy ők mindig megérdemelnék, mikor nem jár nekik ÉS ezt azon kívül be is látják és nem csak csodálkoznak, hogy Há mé nem kaptam jattot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!