Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pizza rendeléskor ciki ha...

Pizza rendeléskor ciki ha étkezési utalvánnyal fizetek és nem adok borravalót?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 anonim ***** válasza:
92%

"Ha van bent 5 cím, és TE aki nem adsz jattot is köztük vagy 100% hogy utoljára fogod megkapni a kajád, mert a futár először annak viszi aki ad is valamit! "

Hehe, tudod ez engem marhára nem érdekel.

45 perc pizzagarancia van, a rendeléstől 45 percen belül kihozzák. Most az hogy 33 vagy 45 perc alatt ér ide a pizza tudod engem em tud érdekelni, 10 percbe nem hal bele senki.

A végzettségemmel igen nagyot tévedtél, sajnálom, hogy neked csak 8 általános jutott, azért van aki ennél többre vitte.

2010. dec. 16. 17:02
 42/126 anonim ***** válasza:
9%
Ti most itt azt magyarázzátok, hogy milyen fasza csávók vagytok, hogy a futárnak nem adtok jattot? Azért ez a nem semmi.. Buszjegyet kéne nektek osztogatni a pizza mellé, hogy arra se kelljen költenetek ruppótlanok!
2010. dec. 16. 17:20
 43/126 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mi azt magyarázzuk, hogy nem kötelességünk adni puszta sajnálatból, hogy jaj szegényke keveset keres, csak akkor, ha elégedettek vagyunk. Kár, hogy ez csípi a szemed. Ha elégedett vagyok adok, akár egy ezres pizzánál egy ötszázast is, de ha leba.ssza nekem, köszönés nélkül fapofával, 20 perces késéssel (annyi idő alatt már magamnak is bedagasztom és kisütöm) akkor k.urvára nem tud érdekelni az ő szomorú sorsa, mert nekem sem az égből potyog a pénz.
2010. dec. 16. 17:24
 44/126 anonim ***** válasza:
79%

Egy szóval nem mondtam hogy ha késik, bunkó, stb akkor is adni kéne neki. Ilyen estben én sem adok. Én az alaphelyzetről beszélek.

Volt rá példa hogy pincérnek sem adtam semmit, mert paraszt volt, külön hozta több perces késésekkel a főételeket, és annak ellenére hogy szóltunk hogy külön fizetünk fogta, és ledobta a számlát az asztalra. Ez még az alapfizetést sem érdemli meg, az ilyen menjen birkákat terelni! De ha minden o.k. akkor illik adni.

2010. dec. 16. 17:41
 45/126 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények:) Azért ez is tükrözi a magyar lakosság anyagi helyzetét, hogy pár száz forint miatt ilyen vita alakult ki.
2010. dec. 16. 20:18
 46/126 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok pizza futár,pizzériám(+ étterem) van és igy tudom mi a szitu,mikor kezdtünk a haveromal néha én is vittem ki kaját!Megmondom neked hogy hol laksz 3 ker Kunigunda utca és a Heppy hot-tol rendelsz mind minden csoró kolégista.Nyertem??:))) Szerintem igen.
2010. dec. 16. 20:53
 47/126 anonim ***** válasza:
85%
Hát sajnos nem nyertél, nem is Budapest :-)
2010. dec. 16. 21:07
 48/126 anonim ***** válasza:
0%
Akkor Szeged
2010. dec. 16. 21:18
 49/126 anonim ***** válasza:
89%
Vagy Debrecen, vagy Pécs, vagy Veszprém, vagy Nyíregyháza, vagy Sopron vagy vagy vagy...
2010. dec. 16. 21:24
 50/126 anonim ***** válasza:
0%
nincs vagy, a csórok esznek 590-ft pizzát+ a kollégisták és Szegeden meg 3 ker benn van ilyen pizza.Igaz lehet más Taktabukta isten háta mögötti faluba is
2010. dec. 16. 21:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!