Más is van itt aki szerint borzalmas íze van a húslevesnek?
Figyelt kérdés
sztem nagyon borzalmas, nálunk sajnos mindig az a leves vagy csontleves. Mindkettő a legrosszabb szerintem. Jobban szeretem a krémleveseket, gyülölcslevest.ma 07:50
11/27 anonim válasza:
Egyik legfinomabb leves, szinte bármikor tudnék enni.
Én meg pont a krémleveseket nem szeretem. Egyszerűen értelmüket sem látom. Semmi tartalom nincs bennük. Sűrű lé semmi más.
12/27 anonim válasza:
Ha te nem szereted a húslevest, hát ne edd. Szerintem finom.
Amúgy a krémlevesek nagy részét is húsleves/alaplé felhasználásával készítik.
13/27 A kérdező kommentje:
jó húslevest ettem már de talán 2x étteremben. Amúgy húsevő vagyok, szoval rántotthús meg fasírt meg pörkölt jöhet minden mennyiségben.
ma 11:16
14/27 anonim válasza:
14
Tehát,akkor ezek szerint nem maga a húsleves mint ételt borzalmas számodra;hanem az ahogyan a rokonaid készítik..
15/27 anonim válasza:
Nekem sem a kedvencem, bármikor ennék hamarabb bármilyen finom ragu levest vagy krémlevest.
De hogy, a húslevesre azt mondani, hogy borzalmas...az életben ilyet még nem hallottam :D
16/27 A kérdező kommentje:
hát ha ennétek mamáméból akkor elhinnétek hogy borzalom, tele teszik nokedli tésztával és tul zsíros és nem ízes.
ma 12:44
17/27 anonim válasza:
Az életben nem láttam még nokedlis húslevest...
18/27 A kérdező kommentje:
ilyen daragaluskát tesznek bele hülyén főznek.
ma 12:48
19/27 A kérdező kommentje:
de nem azt a finom daragaluskát hanem ilyen nokedlit tesznek bele
ma 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!