Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is van itt aki szerint...

Más is van itt aki szerint borzalmas íze van a húslevesnek?

Figyelt kérdés
sztem nagyon borzalmas, nálunk sajnos mindig az a leves vagy csontleves. Mindkettő a legrosszabb szerintem. Jobban szeretem a krémleveseket, gyülölcslevest.

ma 07:50
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
mamámék is mindig azt főznek, szerintetek is ugymond divat magyarországon ez a leves?
ma 07:54
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem.Egy jó húslevesnek párja nincs.Az az egyik legfrankóbb étel.

De ha te nem szereted,akkor ne edd.Nincs értelme olyant magadba erőltetni ami számodra borzalmas.Akkor csinálj magadnak gyümölcslevest.Aztán kész.Probléma megoldva.

ma 08:45
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon szeretem a húslevest. De nyilván nem mindegy, hogy ki készíti. Anyukámé a legfinomabb. És persze ettem már rosszat is. Szóval nekem nem egy-egy étellel van gondom, hanem azzal, hogy hogyan van elkészítve.
ma 08:47
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Elég nehéz ehetetlenre elrontani, ha a hozzávalók frissességével nem volt gond. Kell némi odafigyelés (habot leszedni, zöldséget nem szétfőzni, esetleg két körön főzni a zöldséget, hogy a végén ropogósabb maradjon, de az első körös zöldségből az ízek azért beleoldódjanak)...

Van, aki nem szereti egyes állatok húsának az ízét. A vad túl "vadízű", a sertés, vagy marha jellegzetes íze is átjön. Belefő olyan rész is egy szárnyasból készült levesbe, amit nem sokra tartanak sokan (pl. nekem farhát nélkül elképzelhetetlen, csirkemellből nem lehet jó levest főzni), vagy épp a belsőségekkel nincs kibékülve és kiborul, ha meglát egy csirkeszívet, vagy egy zúzát. Aztán ezt az egész "műfajra" rávetíti.

Szóval elrontani el lehet nagy nehezen (vagy épp nagyon is könnyen, rossz szokások szerint fűszerezve, eltolva az ízét, zavarosra főzni, és így tovább), viszont odafigyelve, okosan gazdagítva az ízeket lehet nagyon kiválót is csinálni.

Sehol nem ettél még jó húslevest/csontlevest?

ma 08:54
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Én szeretem a húslevest, csak el kell találni a fűszerezést, meg hogy milyen húsból főzöd. Egy jól elkészített húsleves nagyon finom tud lenni. Nem jó, ha agyon van sózva, és az sem, ha ízetlen, vízízű. Szerintem a kulcs, hogy minél több húst, és minél több zöldséget kell belerakni, mert annál aromásabb lesz az íze. Jó, ha szép sárga színt kap. Nekem cérnametélttel az igazi. :)
ma 09:12
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Én kizárólag azt eszem meg
ma 09:30
 7/25 anonim ***** válasza:
6%
Igen, mivel alapból nem szeretem a hús ízét.
ma 09:55
 8/25 anonim ***** válasza:
16%

Nem a húslevessel van a probléma. Egyszerűen gyümölcs-zöldség fele jobban húz a biológiád/vércsoportod, ízlésed.

Az ízlés pedig nem egy fekete fehér dolog s teljesen egyéni.

Legyen az étel, italtól egészen a ruha stílusig.

Jómagam kifejezetten szeretem a húsokat, ettől függetlenül szeretem a zöldség-gyümölcs ételeket.

Mindegyiket szeretem, de nálam 70%-ban dominál a hús.

Szóval nem kell itt fújogni, borzalmas szóval illetni valamit csakmert te nem szereted.

Nem oviban vagyunk.

Ha a kék színt szereted, de a feketét utálod, akkor mindenkit és mindent megszólsz, hogy milyen borzalmas?

Nem szereted, oké, kész, pont. Ez van.

ma 10:02
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván el is lehet rontani,de alapból finom.
ma 10:10
 10/25 anonim válasza:
78%
Nálunk mindig finom a húsleves,gyerekkoromban is az volt, viszont másnál már ettem belőle rosszat is. De szerintem az egyik legjobb kaja a világon,csak tudni kell elkészíteni.
ma 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!