Más is van itt aki szerint borzalmas íze van a húslevesnek?
Szerintem nem.Egy jó húslevesnek párja nincs.Az az egyik legfrankóbb étel.
De ha te nem szereted,akkor ne edd.Nincs értelme olyant magadba erőltetni ami számodra borzalmas.Akkor csinálj magadnak gyümölcslevest.Aztán kész.Probléma megoldva.
Elég nehéz ehetetlenre elrontani, ha a hozzávalók frissességével nem volt gond. Kell némi odafigyelés (habot leszedni, zöldséget nem szétfőzni, esetleg két körön főzni a zöldséget, hogy a végén ropogósabb maradjon, de az első körös zöldségből az ízek azért beleoldódjanak)...
Van, aki nem szereti egyes állatok húsának az ízét. A vad túl "vadízű", a sertés, vagy marha jellegzetes íze is átjön. Belefő olyan rész is egy szárnyasból készült levesbe, amit nem sokra tartanak sokan (pl. nekem farhát nélkül elképzelhetetlen, csirkemellből nem lehet jó levest főzni), vagy épp a belsőségekkel nincs kibékülve és kiborul, ha meglát egy csirkeszívet, vagy egy zúzát. Aztán ezt az egész "műfajra" rávetíti.
Szóval elrontani el lehet nagy nehezen (vagy épp nagyon is könnyen, rossz szokások szerint fűszerezve, eltolva az ízét, zavarosra főzni, és így tovább), viszont odafigyelve, okosan gazdagítva az ízeket lehet nagyon kiválót is csinálni.
Sehol nem ettél még jó húslevest/csontlevest?
Nem a húslevessel van a probléma. Egyszerűen gyümölcs-zöldség fele jobban húz a biológiád/vércsoportod, ízlésed.
Az ízlés pedig nem egy fekete fehér dolog s teljesen egyéni.
Legyen az étel, italtól egészen a ruha stílusig.
Jómagam kifejezetten szeretem a húsokat, ettől függetlenül szeretem a zöldség-gyümölcs ételeket.
Mindegyiket szeretem, de nálam 70%-ban dominál a hús.
Szóval nem kell itt fújogni, borzalmas szóval illetni valamit csakmert te nem szereted.
Nem oviban vagyunk.
Ha a kék színt szereted, de a feketét utálod, akkor mindenkit és mindent megszólsz, hogy milyen borzalmas?
Nem szereted, oké, kész, pont. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!