Csirke és disznóhús, csont jó együtt húslevesnek?
Figyelt kérdés
Van itthon csirkenyak és sertés csont de pont annyi hogy külön külön kevés levesnek. Nem tudom, lehet buta kérdés, de eddig csak 1 féléből csináltam.2023. aug. 15. 07:04
1/9 anonim válasza:
Meg lehet oldani. A disznó csontot egyedül kezd főzni, ès kèsőbb rakd hozzà a nyakat.
2/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet, annál finomabb lesz.
3/9 anonim válasza:
Teljesen rendben lesz! A vegyes dolgoktól még finomabbak a levesek, pörköltek. Persze, ha csak csont lesz benne, akkor ez inkább csontleves lesz mint húsleves, de finom lesz!
4/9 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm szépen! ☺️
2023. aug. 15. 07:50
6/9 anonim válasza:
Jó lesz. Én is szoktam vegyes húsból főzni levest, amnyi a lényeg, hogy a csirkét később tedd bele, hogy ne főjön szét.
8/9 Senior Séf válasza:
Nem fő szét, kedves 7-es. Mi hetente főzünk kollagén-levest. Ez min 6 órán keresztül pöntyög. Jól megpuhul a hús, de nem esik szét.
9/9 anonim válasza:
Nem a szétfőlés, isteni a húsleves csak sertésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!