Miért van jobb íze a húslevesnek, ha a sót a végefelé teszem bele?
Figyelt kérdés
Már egy ideje megfigyeltem, hogy sokkal jobb íze lesz a húslevesnek, ha nem a felzöldségeléskor teszem bele a sót, hanem a vége felé. Mi lehet erre a magyarázat?aug. 31. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!