Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van jobb íze a húslevesn...

Miért van jobb íze a húslevesnek, ha a sót a végefelé teszem bele?

Figyelt kérdés
Már egy ideje megfigyeltem, hogy sokkal jobb íze lesz a húslevesnek, ha nem a felzöldségeléskor teszem bele a sót, hanem a vége felé. Mi lehet erre a magyarázat?
aug. 31. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Ozmózis.
aug. 31. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Csak placebo.
aug. 31. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén placebo
szept. 2. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!