Húst sütés elött vagy sütés közben jobb inkább sózni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 08:48
1/5 anonim válasza:
99% előtte, mert úgy a hús belseje is ízesebb lesz. Talán a steak-et nem szokták.
2/5 anonim válasza:
Előtte, de általában akkor érdemes amikor már elkezded sütni. Tehát nem fél vagy 1 órával előtte. Viszont a pácolás, már egy teljesen más dolog.
3/5 anonim válasza:
Sütés előtt legalább egy óraval már jobb sózni hogy a rostok közé is eljusson.
Sütés közben csak a tetejét sózod belül sótlan marad.
4/5 anonim válasza:
Előtte, de ne közvetlenül, ha teheted legalább 1-2 órával előtte.
5/5 anonim válasza:
Előtte egy órával max... Hogy azért járja át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!