Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi ez a dubaji csoki őrület?

Mi ez a dubaji csoki őrület?

Figyelt kérdés
Abban pontosan mi van, hogy ennyire akarnak enni belőle? Mitől más, mint a többi csoki, azon kívül, hogy nagyon drága?

dec. 6. 18:12
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Pár napja hallottam róla először. Fotó és leírás alapján nekem nem jön be, nem is beszélve az áráról. Én nem adok ennyit érte, az biztos. Egyébként kíváncsi lennék, hogy egy kisvárosi Aldiban, Lidl-ben mekkora lesz rá a kereslet. Szerintem kb. akkora, mint egy Ferrarira.
dec. 13. 18:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Az összes Lidl-ből elkapkodták az összes csokit nyitás után 10 percel.Vidéken is.
dec. 14. 06:02
 23/25 anonim válasza:
Egészségükre!
dec. 14. 09:53
 24/25 anonim válasza:

Ez azért van, mert most fedezték fel a pisztárciát.

Előtte még soha senki sem látott ilyet csokoládéban, meg aztán végképp nem.

Most már, aztán beteljesült a teljessége az emberiségnek.

dec. 17. 20:49
 25/25 anonim ***** válasza:
egy sznob baromság, jó marketing, meg tudatlan buta vásárló. Most sikerült felkapni, de nem szabad bedőlni a paci ócska hitvány másolatoknak.
dec. 19. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!