Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi ez a dubaji csoki őrület?

Mi ez a dubaji csoki őrület?

Figyelt kérdés
Abban pontosan mi van, hogy ennyire akarnak enni belőle? Mitől más, mint a többi csoki, azon kívül, hogy nagyon drága?

dec. 6. 18:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Én is kíváncsi vagyok rá, de az mondják, 1 kocka bőven elég, olyan tömény. Persze ha jó, akkor be lehet osztani, de ha sz...r...?
dec. 7. 10:06
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Birkanyáj effektus, számomra mindig megdöbbentő, hogy az embereket hogy betudja reklám vagy pár idegen ember, akár influenszer folyásolni.
dec. 7. 17:13
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
és még csak kajának sem kell feltétlenül lennie, ugyanez volt a fidget spinnerrel pár éve
dec. 7. 17:18
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Most, hogy hozzánk is elért ez az őrület, minden hírportál felkapta, mert kattint rá a sok 🐑
dec. 7. 17:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Most láttam videót a belsejéről. Hát számomra nem tűnik túl gusztusosnak.
dec. 7. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem "dubaji" lenne a neve, akkor a kutyát sem érdekelné.
dec. 7. 21:03
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
#16 Így-így
dec. 7. 21:28
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Most ez a trendi tehát ezt kell szeretni. Ennyi az egész
dec. 9. 16:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kóstoltam boltit és kézműves dubai csokit is.Kiváncsi voltam miért ilyen nagy az örület kürülötte.Szerintem indokolatlanul drága,nekem annyira nem jött át ez az ízvilág.Inkább hasonlított ízre egy sütire,mint csokira a piritott teszta miatt.

Egyre több helyen lehet majd kapni és szép lassan lekúszik majd az ára.Miután mindenki megkóstolta már ,aki kivancsi volt rá,a kutyának nem fog kelleni ennyi pénzért.

dec. 11. 14:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy promózzák, de ennyire nem lehet nagy durranás meg szenzáció valami, hogy már hónapok óta 2 naponta 3-4szer tolja az arcomba a cikkajánló. Az erőspistás szaloncukrot nem hajhászták ennyire, csak a boltban láttam, hogy jé, ilyen is van, pedig az aztán a legvadabb álmaimban se jutott volna eszembe, még magyarként se.
dec. 12. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!