Mi ez a dubaji csoki őrület?
Figyelt kérdés
Abban pontosan mi van, hogy ennyire akarnak enni belőle? Mitől más, mint a többi csoki, azon kívül, hogy nagyon drága?dec. 6. 18:12
11/25 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok rá, de az mondják, 1 kocka bőven elég, olyan tömény. Persze ha jó, akkor be lehet osztani, de ha sz...r...?
12/25 anonim válasza:
Birkanyáj effektus, számomra mindig megdöbbentő, hogy az embereket hogy betudja reklám vagy pár idegen ember, akár influenszer folyásolni.
13/25 anonim válasza:
és még csak kajának sem kell feltétlenül lennie, ugyanez volt a fidget spinnerrel pár éve
14/25 anonim válasza:
Most, hogy hozzánk is elért ez az őrület, minden hírportál felkapta, mert kattint rá a sok 🐑
15/25 A kérdező kommentje:
Most láttam videót a belsejéről. Hát számomra nem tűnik túl gusztusosnak.
dec. 7. 20:41
16/25 anonim válasza:
Ha nem "dubaji" lenne a neve, akkor a kutyát sem érdekelné.
18/25 anonim válasza:
Most ez a trendi tehát ezt kell szeretni. Ennyi az egész
19/25 anonim válasza:
Én kóstoltam boltit és kézműves dubai csokit is.Kiváncsi voltam miért ilyen nagy az örület kürülötte.Szerintem indokolatlanul drága,nekem annyira nem jött át ez az ízvilág.Inkább hasonlított ízre egy sütire,mint csokira a piritott teszta miatt.
Egyre több helyen lehet majd kapni és szép lassan lekúszik majd az ára.Miután mindenki megkóstolta már ,aki kivancsi volt rá,a kutyának nem fog kelleni ennyi pénzért.
20/25 anonim válasza:
Értem én, hogy promózzák, de ennyire nem lehet nagy durranás meg szenzáció valami, hogy már hónapok óta 2 naponta 3-4szer tolja az arcomba a cikkajánló. Az erőspistás szaloncukrot nem hajhászták ennyire, csak a boltban láttam, hogy jé, ilyen is van, pedig az aztán a legvadabb álmaimban se jutott volna eszembe, még magyarként se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!