Pisztáciás baklava, pisztáciás mascarpone krém, pisztáciával töltött tábla csoki, pisztácia krémmel töltött csokigolyó... Rengeteg helyen pisztácia, pisztácia, pisztácia. Nem azért írom, mert zavar. Szegény vagyok hozzá, de szeretem a pisztáciát, csak most kezdtem furcsállni, hogy amúgy eddig nem volt ez ennyire felkapott. Van valami oka, hogy most az?
okt. 8. 18:31
1/8 anonim válasza:
Fontos tápanyagokat tartalmaz ezért lett ennyire népszerű és persze finom.
okt. 8. 18:51
2/8 anonim válasza:
Eddig nem tünt fel? Már elég régen kedvelt alapanyag, nem most lett felkapott.
okt. 8. 19:57
3/8 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel, hogy pisztácia-őrület lenne.
okt. 8. 20:55
4/8 anonim válasza:
Mert Dubai chocolate sztárolják Most nagyon Mint valami fantasztikus találmányt.
okt. 9. 06:18
5/8 anonim válasza:
Biztosan hallottad már, hogy a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt! És ez nem mostani mondás, hanem régi. Egy generáció nőtt fel rajta.
okt. 9. 07:52
6/8 anonim válasza:
Szerintem a dubai csoki miatt, mert most az a minden
okt. 13. 22:09
7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne ennek a 2024-es pisztácia őrületnek az eredete.
Persze, eddig is voltak ilyen ízesítésű édességek, de most szó szerint a csapból is ez folyik.
Kezdődött év elején a málnás-pisztáciás New York roll-lal, aztán jött ez a dubai csoki. De mi ennek a trendnek az előidézője?
Ez ilyen olyan, mint a Pantone színek, hogy valami trendszakértő nagyokosok eldöntik, hogy melyik évben milyen ízű ételekkel legyen tele a social media?
okt. 20. 16:31
8/8 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem állandóan. Fellapozom az akciós újságot: pisztáciakrém, pisztáciás croissant, pisztáciás bejgli, pisztáciás csiga. Évek óta vesszük a Lidl bejglit, de ez az első év, hogy pisztáciás bejglit látok ott.
Bemegyek a mekibe: pisztáciás cappuccino, pisztáciás latte, pisztáciás fagyi.
A minap pisztáciás gőzgombócot láttam.
Soha ennyi pisztáciával nem találkoztam. A Dubai csoki mar csak csepp a tengerben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!