Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi ez a mostani pisztácia őrület?

Mi ez a mostani pisztácia őrület?

Figyelt kérdés
Pisztáciás baklava, pisztáciás mascarpone krém, pisztáciával töltött tábla csoki, pisztácia krémmel töltött csokigolyó... Rengeteg helyen pisztácia, pisztácia, pisztácia. Nem azért írom, mert zavar. Szegény vagyok hozzá, de szeretem a pisztáciát, csak most kezdtem furcsállni, hogy amúgy eddig nem volt ez ennyire felkapott. Van valami oka, hogy most az?
okt. 8. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Fontos tápanyagokat tartalmaz ezért lett ennyire népszerű és persze finom.
okt. 8. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Eddig nem tünt fel? Már elég régen kedvelt alapanyag, nem most lett felkapott.
okt. 8. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem tűnt fel, hogy pisztácia-őrület lenne.
okt. 8. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Mert Dubai chocolate sztárolják Most nagyon Mint valami fantasztikus találmányt.
okt. 9. 06:18
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan hallottad már, hogy a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt! És ez nem mostani mondás, hanem régi. Egy generáció nőtt fel rajta.
okt. 9. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a dubai csoki miatt, mert most az a minden
okt. 13. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne ennek a 2024-es pisztácia őrületnek az eredete.

Persze, eddig is voltak ilyen ízesítésű édességek, de most szó szerint a csapból is ez folyik.

Kezdődött év elején a málnás-pisztáciás New York roll-lal, aztán jött ez a dubai csoki. De mi ennek a trendnek az előidézője?

Ez ilyen olyan, mint a Pantone színek, hogy valami trendszakértő nagyokosok eldöntik, hogy melyik évben milyen ízű ételekkel legyen tele a social media?

okt. 20. 16:31
 8/8 anonim válasza:
42%

Én is ezt kérdezem állandóan. Fellapozom az akciós újságot: pisztáciakrém, pisztáciás croissant, pisztáciás bejgli, pisztáciás csiga. Évek óta vesszük a Lidl bejglit, de ez az első év, hogy pisztáciás bejglit látok ott.

Bemegyek a mekibe: pisztáciás cappuccino, pisztáciás latte, pisztáciás fagyi.

A minap pisztáciás gőzgombócot láttam.

Soha ennyi pisztáciával nem találkoztam. A Dubai csoki mar csak csepp a tengerben

dec. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!