Véletlenül sózatlan pisztáciát vettem. Hogy lehet besózni, hogy rajta (benne) is maradjon a só a magokon?
Figyelt kérdés
aug. 7. 15:34
1/5 anonim válasza:
Hát kb sehogy, esetleg kevés olajat tegyél rá, hogy rátapadjon.
Vagy felhasználhatod torta díszítésre :)
2/5 anonim válasza:
Sös vízzel permetezd majd sütőben szárítsd.
4/5 Szervizmérnök úr válasza:
Egy zárható dobozba, vagy ami van, beteszed az összetevőket és alaposan összerázod, kevergeted.
Gyárilag is hasonlóan csinálják, betonkeverőhöz hasonló szerkezetekben.
5/5 Szervizmérnök úr válasza:
...befőttes üveg lezárva stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!