Mi ez a dubaji csoki őrület?
Figyelt kérdés
Abban pontosan mi van, hogy ennyire akarnak enni belőle? Mitől más, mint a többi csoki, azon kívül, hogy nagyon drága?dec. 6. 18:12
3/25 anonim válasza:
Csak a szokásos parasztvakítás. Eddig minden hulladékra azt írtá rá, hogy "Amerikai" most meg Dubáji.
4/25 A kérdező kommentje:
Miben különleges?
dec. 6. 18:49
5/25 anonim válasza:
"Mi ez a dubaji csoki őrület?"
Birkanyáj effektus. Ha az összes szomszéd zabálta, nehogymár én kimaradjak belőle. Aztán meg itt sírnak, hogy milyen xar Magyarország, de amíg ilyen faxágokra telik, mint dubaj csokoládé, addig senki se nyavajogjon...
6/25 anonim válasza:
Én csak pár nappal ezelőtt tudtam meg mi az a zöld hányással töltött vastag csoki, amit hetek óta bedobál a reels videók közt a Facebook 😃
7/25 anonim válasza:
nálunk kisvárosban az egyik papírbolt berendelt pár csomag dubai csoki szaloncukor változatot, és darabáron adják 290 ft-ért :D
8/25 anonim válasza:
Az elején egy influencer kezdte el reklámozni, és kóstolta meg azt a dubaji csokit ami a legelső és legeredetibb volt. Na az a videó kezdett futótűzként terjedni, más influencerek is bemutatták a kóstolót videóban, és ez felkeltette a rajongóik érdeklődését. Mivel drága, és limitált termék volt( mármint az eredeti) így elég menő dolog lett. Persze sokaknak ízlett is, és ahogy bemutatták hogy törik a csokit, és kibuggyan belőle a zöldes töltelék, az a látvány elég sok embert arra ösztönzött hogy egyszer úgy is megkóstolja, kerül amibe kerül. A többi embert már a birkanyáj effektus is elkapta, és egyik ember ment a másik után, és van akit a kíváncsiság hajtott. Persze a kis cég aki először készítette, kézműves módszerekkel, az nem tudta kielégíteni az egyre növekvő keresletet. Többen elkezdték készíteni, és árusítani, meglovagolva ezt sikerhullámot. Eleinte a közelkeleten arab országokban, majd másutt is készítették európában, amerikában is, kisebb cukrászdákban kézműves jelleggel, meg gyári úton is. A nagyobb csokigyárak is behódoltak a Dubaji csoki őrületnek, és áruházláncok, kisebb kereskedők is. De szerintem leginkább a kíváncsiság ösztönözte később már az embereket, hogy vásároljanak ilyen csokit, és saját maguk tapasztalhassák meg, hogy valóban elképzelhetetlenül finom, vagy sz*r, és legalább elmondhassa, hogy ő is megkósolta, de nem ízlett, és egy jó kis Milka, Nestlé, Lindt, vagy bármilyen ismert márkás csoki 100x többet ér, mint ez az okádék, felhypolt sz*r.
10/25 A kérdező kommentje:
Most nagyon nagy dilemmába vagyok, hogy rendeljek-e vagy nem😅 nekem édesség terén eléggé "furcsa" az ízlésem és nagyrészt azokat szeretem, amiket mások utálnak.
dec. 7. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!