Mit csináljak a gulyáslevessel? A hús még nem jó!
Figyelt kérdés
Rotyog a gulyásleves a gázon, kb kész lenne, de a sertéslapocka még nem eléggé puha. Alacsony lángon van jelenleg, de ahogy látom még kb fél-egy órát biztosan kellene főzni hogy megpuhuljon rendesen.
Jo ez így, vagy más taktikát alkalmazzak?
nov. 20. 17:27
1/6 anonim válasza:
Tedd át a húst egy másik lábosba, és ott főzd addig, amíg megpuhul.
2/6 anonim válasza:
A hust piszkáld ki, tedd át, önts rá a levéből és.főzd tovább.
Vagy főzd tovabb úgy ahogy van. Max túpuhul a zöldség. Legközelebb majd csekkolod a húst a zöldségek előtt
3/6 anonim válasza:
Minek raktad bele ilyen korán a zöldséget?
1es válasz szerint járj el akkor.
4/6 anonim válasza:
Na de a gulyásleveshez a húsból előbb lényegében pörköltet kell csinálni..Így ezt a folyamatot bizonyára kihagytad.Siettél és egyből felöntötted több liter vízzel a nyers húst.
5/6 anonim válasza:
Jó lesz így is.
Alacsony lángon majd megfő.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Lassan, kis tűzön végül jó lett.
nov. 21. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!