Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyukák mit csináljak ma...

Anyukák mit csináljak ma ebédre ha tegnapról van gulyásleves?

Figyelt kérdés
3éves kislány és 16 hónapos kisfiam van. Én csak egy kis almás fahéjas tejbegrízre gondoltam. Szerintetek jó lesz? Tegnap a gulyásleves után baracklekváros fánk volt, de ugye az el is fogyott...
2016. jan. 17. 08:34
 1/6 anonim válasza:
100%
amit szeretnek a gyerekek
2016. jan. 17. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Palacsintát.
2016. jan. 17. 08:39
 3/6 anonim válasza:
67%
Palacsinta +1 :)
2016. jan. 17. 08:53
 4/6 anonim válasza:
84%
Tócsit vagy lángost.
2016. jan. 17. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Tejbegríz, palacsinta, túrógombóc, mákos guba, máglyarakás stb. Ezeket szeretik a gyerekek.
2016. jan. 17. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is valami édes dolog ugrott be, nálam a palacsinta lenne a befutó... Vagy brownie, azt is szeretjük (bár gyerekem nincs, csak egy édesszájú párom). Gulyásleves után egészen könnyű kis édesség is szóba jöhet, de nálunk olyan nincs.

De hogy a Te gyermekeid mit szeretnek, azt neked kell tudnod, még a gyerekek is igen különböznek (én nagy zöldségimádó voltam az édességkedvelésem mellé).

2016. jan. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!