Mi a reakciótok erre a betétdíjas dologra? Nem unjátok a sorbanállást és a flakonok/dobozok/üvegek állandó cipelését?
Jesszusom nem hittem hogy bárki szó szerint veszi a “fél megye” kifejezést :D
De akkor: nyilván költői túlzás volt, arra gondoltam hogy több kistelepülésről a környéken.
Jó neked. De ugye tudod, hogy nem mindenki ugyanott lakik mint te? :D
#20 Nem nyávogás felszólalni a hülyeség ellen. Leírták előttem, hogy mennyire nincs kiépítve a rendszer. Ha egyszer bevezették akkor mindenhol ahol lehet kapni betétdíjas terméket ott vissza kéne, hogy váltsák. Jóval több helyre kéne autómatákat kihelyezni. Nem csak a Lidlbe, hanem mindenfelé, épp ahogy a szelektív hulladékgyűjtő pontok vannak. Minden lakótelepen akár több helyen is, minden faluban akár több is, és ha nincs ilyen a boltokban, akkor az alkalmazottnak be lehessen váltani, ha már árulnak ilyet.
És nem veszik észre az emberek, hogy mennyire hülyének vannak nézve megint. Nem látják milyen nevetséges dolgokra készteti őket a kormány meg egy cég egy nagy biznisz kedvéért. Mert az nem normális, hogy kézen fogva sétálsz fél órat a nagy szatyor szemeteddel egy olyan boltba ahová soha nem akarnál bemenni, és ahol egy szar nem működő autómata vár, és vagy viheted máshova vagy elbaszod ott a padlón az egészet.
Múltkor tömött buszon valakinek egy tömött kukászsákját kellett kerülgetni ami tele volt hónapok óta bűzlő üres sörösdobozokkal. Nem az ő hibája, hanem az, hogy az emberek nem veszik észre, hogy ez nem normális, söt még tapsolnak is hozzá, mint a #20-as. Ez ugyanaz, mint a kijárási tilalom. Birkaszellem elvakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!