Mi a reakciótok erre a betétdíjas dologra? Nem unjátok a sorbanállást és a flakonok/dobozok/üvegek állandó cipelését?
Mi rengeteget kólázunk, havi 10-12 karton (olcsó kóla) + az egyéb üdítők és 3 karton energiaital.
3 nagy zsákonkènt szoktuk visszavinni, és újra az innivalóinkba forgatjuk.
Nekünk bevált így.
Visszaváltom. Jó ötlet, csak vagy a betétdíj túl alacsony, vagy valami hiányzik még, mert sajnos nem érte el a célját, hogy ne szemeteljenek. Ugyanúgy eldobálják sajnos mint eddig.
Az automata gyors, csak meg kéne tanulni használni. Én 10 palackot fél perc alatt visdzadobok, akkor 100 palack ami jelenleg a maximum is max 5 perc kéne legyen (én inkább időlimitet vezettem volna be mennyiségi helyett). Meg az eleve jobb taktika, hogy nem gyűjtöd zsákszámra, hanem ha mész valahova viszed akár csak a pár darabot és visszaváltod azonnal, így nem otthon gyűlik, nem tart sokáig a visszaváltás, bankszámlára utalva pár perc alatt ott a pénz, így vásárolni se kell.
“ Meg az eleve jobb taktika, hogy nem gyűjtöd zsákszámra, hanem ha mész valahova viszed akár csak a pár darabot és visszaváltod azonnal”
Aki alapból nem olyan boltba jár ahol van automata, az nem fog szerintem emiatt külön utazgatni gyakran. Nálunk is 1 automata van a környéken, a fél megye oda megy, mindig áll ott legalább 10 ember sorba, rettenetesen lassú így.
Minden boltba kéne visszaváltó. Gyerekkoromban elsétáltam a legközelebbi kisboltig és ott is visszavették a flakonokat, most hosszabb út autóval a legközelebbi automatás bolt….
"Nálunk is 1 automata van a környéken, a fél megye oda megy, mindig áll ott legalább 10 ember sorba, rettenetesen lassú így."
Hagyjuk már ezeket az orbitális nagy kamukat.
De szerettek károgni meg sajnáltatni magatokat, olyan unalmas már!
A 17-es válaszolóval értek egyet, fel is pontoztam, hát melyik megye lenne az, ahol az egyik fele osztozik 1 db automatán??
Szegények, és a cukrot is jegyre adják, ott is áll a sor??
Tényleg hagyjuk már! Kamunyűglődés, kamunyávogás, végre megint egy jó ürügy arra, hogy figyelmet, együttérzést lehessen kicsikarni másokból, na meg jókat politizálni meg mindig szidni valakit!
Mert azt szereti a nyávogó nép! Ehhez szokott hozzá!
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ha egyáltalán van még olyan!
Mocskosul unalmas! Köszönönet a MoHu-nak, hogy nem fulladunk bele a szemétbe, és ennyi!
Hogy ki mennyit gazdagszik rajta esetleg, ahhoz semmi köze senkinek!
Károgók, ti károsodtok? Nem? Akkor meg abba lehet hagyni a nyávogást.
Csak akkor károsodtok, ha lusták vagytok elmenni visszaváltani a saját pénzeteket, mint régen.
Most ráadásul könnyűek ezek a műanyagok; mi lenne veletek, ha a régi üvegeket kellene TÉNYLEG cipelni? AZ A CIPELÉS, nem ez!
Vagy akkor anyátok s@ggbebillentett, hogy mi az, hogy nem mész, fiam, és menni kellett? Csak most lehet nyávogni?
Abba lehet hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!