Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a reakciótok erre a betétdí...

Mi a reakciótok erre a betétdíjas dologra? Nem unjátok a sorbanállást és a flakonok/dobozok/üvegek állandó cipelését?

Figyelt kérdés
A betétdíj óta kevesebbet isztok ásványvizet? Vagy 5 literes, nem visszaváltható vizet vesztek?

tegnapelőtt 07:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Mi rengeteget kólázunk, havi 10-12 karton (olcsó kóla) + az egyéb üdítők és 3 karton energiaital.

3 nagy zsákonkènt szoktuk visszavinni, és újra az innivalóinkba forgatjuk.

Nekünk bevált így.

tegnapelőtt 09:37
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
#7 Hiába iható a csapvíz, nálunk olyan öregek a csövek, hogy rozsdás a víz a panelban. Ezt te sem szívesen innád még.
tegnapelőtt 09:38
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Szóda gépünk van. Szerintem az a legkényelmesebb. Sokszor kellemetlen visszavinni az üvegeket, de működik. Azóta tényleg nincsenek szétdobálva a palackok és a sörösdobozok. Ez Budapesten szerintem jól működik, de a vidéki kis várásokba, falvakban nagyon nehézkes tud lenni.
tegnapelőtt 09:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Visszaváltom. Jó ötlet, csak vagy a betétdíj túl alacsony, vagy valami hiányzik még, mert sajnos nem érte el a célját, hogy ne szemeteljenek. Ugyanúgy eldobálják sajnos mint eddig.

Az automata gyors, csak meg kéne tanulni használni. Én 10 palackot fél perc alatt visdzadobok, akkor 100 palack ami jelenleg a maximum is max 5 perc kéne legyen (én inkább időlimitet vezettem volna be mennyiségi helyett). Meg az eleve jobb taktika, hogy nem gyűjtöd zsákszámra, hanem ha mész valahova viszed akár csak a pár darabot és visszaváltod azonnal, így nem otthon gyűlik, nem tart sokáig a visszaváltás, bankszámlára utalva pár perc alatt ott a pénz, így vásárolni se kell.

tegnapelőtt 10:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá reakcióm. Nem halok bele, hogy kéthetente visszaviszik egy nagyobb adagot.
tegnapelőtt 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

“ Meg az eleve jobb taktika, hogy nem gyűjtöd zsákszámra, hanem ha mész valahova viszed akár csak a pár darabot és visszaváltod azonnal”

Aki alapból nem olyan boltba jár ahol van automata, az nem fog szerintem emiatt külön utazgatni gyakran. Nálunk is 1 automata van a környéken, a fél megye oda megy, mindig áll ott legalább 10 ember sorba, rettenetesen lassú így.

Minden boltba kéne visszaváltó. Gyerekkoromban elsétáltam a legközelebbi kisboltig és ott is visszavették a flakonokat, most hosszabb út autóval a legközelebbi automatás bolt….

tegnapelőtt 10:13
 17/24 anonim ***** válasza:
8%

"Nálunk is 1 automata van a környéken, a fél megye oda megy, mindig áll ott legalább 10 ember sorba, rettenetesen lassú így."

Hagyjuk már ezeket az orbitális nagy kamukat.

tegnapelőtt 10:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálunk is zsákkal beöntős automatákba ruházott volna be a mohu és a kihelyezett automaták valóban működnének is szerintem semmi gond nem lenne. Itt a megvalósítással van a gond, külföldön ez nem így megy higgyétek el. Ami pedig a szemetelést illeti én azt látom, hogy azon nem változtatott ez a rendszer. Eddig is volt szelektív gyűjtési lehetőség és az igaz, hogy nincsenek már betétdíjas üvegek eldobálva viszont ott van helyette szétdobálva az a szemét amit a kitúráskor berhelnek szét a kukázók akik ezeket az üvegeket keresik!! Tehát igazándiból felemás az egész egyelőre, reméljük lesz jobb is ha a mohu megembereli magát.
tegnapelőtt 10:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 A buszmegállóval szemben van nálunk a bolt ahol van automata. Ha nem is megyek be vásárolni, visszaváltani gond nélkül lehet, bárhova is megyek.
tegnapelőtt 10:16
 20/24 anonim ***** válasza:
21%

De szerettek károgni meg sajnáltatni magatokat, olyan unalmas már!

A 17-es válaszolóval értek egyet, fel is pontoztam, hát melyik megye lenne az, ahol az egyik fele osztozik 1 db automatán??

Szegények, és a cukrot is jegyre adják, ott is áll a sor??

Tényleg hagyjuk már! Kamunyűglődés, kamunyávogás, végre megint egy jó ürügy arra, hogy figyelmet, együttérzést lehessen kicsikarni másokból, na meg jókat politizálni meg mindig szidni valakit!

Mert azt szereti a nyávogó nép! Ehhez szokott hozzá!

Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ha egyáltalán van még olyan!

Mocskosul unalmas! Köszönönet a MoHu-nak, hogy nem fulladunk bele a szemétbe, és ennyi!

Hogy ki mennyit gazdagszik rajta esetleg, ahhoz semmi köze senkinek!

Károgók, ti károsodtok? Nem? Akkor meg abba lehet hagyni a nyávogást.

Csak akkor károsodtok, ha lusták vagytok elmenni visszaváltani a saját pénzeteket, mint régen.

Most ráadásul könnyűek ezek a műanyagok; mi lenne veletek, ha a régi üvegeket kellene TÉNYLEG cipelni? AZ A CIPELÉS, nem ez!

Vagy akkor anyátok s@ggbebillentett, hogy mi az, hogy nem mész, fiam, és menni kellett? Csak most lehet nyávogni?

Abba lehet hagyni.

tegnapelőtt 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!