Az igaz ha egymagam vagyok, jobban megéri rendelni, mint főzni?
Mivel a feleségem menzát eszik a munkahelyén, így olyan mintha magamra főznék.
Hétvégén nagyobb adagot főzünk, amit hétköznap elfogyasztok. Még mindig nem kerül 1200-1600 Ft-ba egy adag, mint máshol egy főétel. Ha véletlenül megéheznék egy kis levesre, akkor veszek tasakos tésztalevest, vagy bögrés levest, amit könnyen el tudok készíteni a munkahelyen is.
A rendelt étel a többszöröse, bárki bármit állít.
A minap dokinál voltunk, elment az egész délelőtt, beugrottunk egy kifőzdébe, rendeltünk 2 menü másodikat aznapi menüből, és 2 második fogást a napi ajánlatból (így 2 napra megvolt az ebéd, amúgy is nagyon dolgozós napjaink voltak). 8 ezer felett volt a 4 második fogás, és ez egy tök átlag kifőzde, Bp. agglomeráció.
(Amúgy pár éve minden hónapban egy hétig innen hozattuk a menüt, amikor határidős hónap volt a munkánkban). Ma már nem tesszük, és nem azért, mert nem tehetnénk, csak ez már egy lélektani határ nekünk. (Na meg imádok is főzni, az meg a másik.)
Én van hogy négy napig is ugyanazt eszem. Ha megvet ezért valaki, ha nem. Nincs mindig időm főzni és ha jólesik, akkor miért ne enném.
Egyébként meg van amit nem igazán lehet ízletesre főzni kicsi adagokban, illetve arányaiban nem jön ki jól az ember. (körömpörkölt, töltöttkáposzta, babgulyás, toroskáposzta, kocsonya stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!