Venni akarok egy full extrás pizzát,(50cm-eset, mert így éri meg,de egymagamnak túl nagy) és el akarom felezni valakivel aki kifizeti a felét.Haverokkal necces,nem érnek rá...Szerintetek hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 13:59
1/17 anonim válasza:
Fagyasztód van? Kiválóan fagyasztható a pizza, én rendszeresen le szoktam, teljesen jó kiolvasztva. Ha van sütőben grill fokozatod, 2 perc alatt olyan lesz, mint a friss.
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam, lehet kipróbálom,köszi.
2022. jan. 20. 14:36
3/17 anonim válasza:
Megrendeled ebédre és vacsorára is ezt eszel. Vagy vacsorára és reggelire. Kreatív vagyok? :D
4/17 A kérdező kommentje:
50cm-es full extrás húsos túl nagy hogy egy nap elbánjak vele, nem akarok pizzamérgezést kapni.
2022. jan. 20. 16:34
5/17 anonim válasza:
Istenem... majd megeszed holnap
6/17 A kérdező kommentje:
2 nap alatt se enném meg, max. erőltetve, de annak meg mi értelme?
2022. jan. 20. 22:48
7/17 anonim válasza:
Akkor megeszed 3 nap alatt vagy rendelj kicsit. Komolyan mondom annyi életképtelen kérdés van itt újabban...
8/17 A kérdező kommentje:
Olvasd el rendesen a kérdést!Úgy éri meg ha 50cm-est veszek, a kicsi nem éri meg.3 nap múlva már állott lesz,akkor inkább lefagyasztom és újra melegítem, de a legjobb az volna ha mindig találnék valakit a pizzériánál, akivel felesbe vennénk.A fél elég lenne nekem 2 napig is.
2022. jan. 20. 23:27
9/17 anonim válasza:
Ha neked nem eri meg hogy egyél egy nyomorult kis pizzát akkor egyél zsíros kenyeret öregem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!