Hideg vagy szobahőmérsékletű ketchup?
Figyelt kérdés
Mint kiderült, az ismerőseim közül többen is szobahőmérsékletű ketchupot fogyasztanak. Én nem tudnám úgy megenni.
Ti hogy vagytok ezzel?
2021. máj. 12. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Hideg
Szobahőmérsékletű
Mindegy
Nem szeretem a ketchupot, de szavazni akarok
46 szavazat
1/7 anonim válasza:
Forro suktkrumpli a hideg ketchupba hogy pont eheto legyen. Nyami
2/7 anonim válasza:
Nálunk csak a majonéz van hűtőben, ketchup sima szekrényben,szobahőmérsékleten.
Megkockáztatom,hogy hidegen soha nem is ettem még máshol se😅
4/7 anonim válasza:
Bontás után minden kenőcsöt hűtőben tárolok. Nekem az a fura, ha valaki nem. :D
5/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag nekem mindegy, de én a hűtőben tárolom, tehát hidegen fogyasztom.
6/7 anonim válasza:
Na, most mi rosszat írtam, hogy le kellett pontozni?
7/7 anonim válasza:
Én is a szekrénybe tartom még bontás után is. Viszont a mustárt, majonézt meg hűtőben, nem tudom mi ez a szokás XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!