Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem akarok vegán édességeket!...

Nem akarok vegán édességeket! Miért kell ezt erőltetni?

Figyelt kérdés
Hús eddig sem volt való az édességekbe, tej meg tojás meg cukor pedig most is való!

2020. ápr. 14. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mit jelent az hogy "pedig most is való"?
2020. ápr. 14. 18:51
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell vegán édességeket enned, probléma megoldva. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez.
2020. ápr. 14. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki erőlteti rád?
2020. ápr. 14. 19:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát úgy értem, hogy mostanában divatos lett ilyen "mindenmentesre" gyártani az édességeket, ha kell, ha nem! Pedig cukor meg vaj meg tojás mindig is való volt az édességekbe. Ezt jelenti. Én nem vagyok vegán és nem vagyok cukorbeteg, és valaki mégis ilyen mindenmentes izét adott nekem ajándékba húsvétra, aminek alig van íze. Minek?
2020. ápr. 14. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Még mindig a normálisból van jelentősen nagyobb választék, szerencsére. Úgyhogy én nem érzem ezt problémának.
2020. ápr. 14. 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Neki hőbörögj akkor, tőle kérdezd. Szerintem nincs olyan, hogy mi mibe való, az ember egyen azt, amit szeretne. Nyilván ha nem lenne rá kereslet, akkor nem lenne kínálat sem. Én nem vagyok vegán, nem eszem vegán édességeket, de ha kapnék ajándékba, max bevinném az irodába, vannak bőven vegán kollégáim. Vagy ha nem tudom bevinni, akkor kidobnám, probléma megoldva.
2020. ápr. 14. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
És most mit csináljunk, közösen szórjunk átkot az illetőre aki neked ajándékozta ?:D Vagy mi a kérdés ? Honnan a rákosból tudjuk,miért ilyet kaptál ?
2020. ápr. 14. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak nem akartam megsérteni aki ajándékot ad, azért nem tőle kérdeztem. De akkor se értem, hogy miért kell másokra erőltetni.
2020. ápr. 14. 19:20
 9/14 anonim válasza:
84%

Az igazság az, hogy rengeteg ember érdekelt vegán/vega/cukormentes...ez-az mentes főzésben. Én pl már lőttem mellé azzal hogy cukortartalmú édességet adtam ajándékba mert az érintett inzulinrezisztens volt

65kg s volt max.. ki gondolta volna?

Én nem fogyasztok lisztet mert puffadok tőle de nagyon.

Elhiszem hogy idegesít mert azért lássuk be ezek nem olyan finomak..nem olyan teljes ízűek mint a "rendes" élelmiszerek és készételek de..szerintem csak figyelmes volt.

2020. ápr. 14. 19:22
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Az, hogy számodra milyen íze van, csak megszokás kérdése. Ha nem tetszik, akkor meg azt adsz hozzá, amit akarsz ahelyett, hogy rinyálsz. Ennyire csak vagy találékony.
2020. ápr. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!