Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem akarok vegán édességeket!...

Nem akarok vegán édességeket! Miért kell ezt erőltetni?

Figyelt kérdés
Hús eddig sem volt való az édességekbe, tej meg tojás meg cukor pedig most is való!

2020. ápr. 14. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Az is lehet, hogy ő is kapta már valakitől. Meg annyit tudnak rinyálni ma már főleg a nők, hogy jaj, ők meghíznak mindentől, hogy franc se mer már sima csokit adni.
2020. ápr. 14. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
kabbe, mert én akarok.
2020. ápr. 14. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem az volt a cél, hogy rád erőltesse, szimplán csak elnézhette, vagy nem tudta, van-e érzékenységed, hiszel-e valamilyen csodamódszerben, stb. Meg ha ő mondjuk vegán, lehet azért vett ilyet, mert ezt ismeri, és szerinte jó (más helyett meg nem tud kóstolni), vagy esetleg annyira elvhű, hogy másnak sem vesz normális változatot.

Ha nem ízlik, vagy nem kell, akkor add tovább. Biztos van szomszéd, vagy anyós, akit ki nem állhatsz.

2020. ápr. 14. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

De ez miért erőltetés?

Létezik valami a boltban. Húha, kényszerítve vagyunk. :D

Szerintem semmibe nem való gomba mert undi íze van. Mégis láttam tegnap a boltban termékeket amibe bele volt rakva, RÁM ERŐLTETIK!!! :((((((((((((((

Szerencsére ezért van mindenből egyre nagyobb választék. Ha nem tetszik a vegán akkor veszed a normált, ha meg a vegán tetszik akkor veszed azt.

Az ismerősödnek meg finoman jelzed, hogy nem ízlett - már ha ekkora probléma, én is rendre kapok olyan édességet ami nem a kedvencem, sose dőlt még össze emiatt a világom, és nem éreztem magamra erőltetve semmit.

2020. ápr. 15. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!