Sajnos, mint kezdő főző, fél kiló tésztát főztem, és hát mivel egymagamra főztem, ezért több napig fogom enni. A kérdés az, hogy tepsis-üvegtepsis túrós csuszához még felhasználhatom?
Bármilyen tésztaételt csinalhatsz belöle. Ha kimonmdottan puhára fözted, akkor viszont figyelj, mert plusz folyadék hozzáadásával szétmálik.
Ha normál túró-tejfölt használsz, a böven elég nedvességet ad. Ha nem teljesen puha, akkor sem feltétlen kell hozzá folyadék, csak akkor amíg felforrósodik, addog takarrd el alufóliával (vagy az edény fedelével, h a van neki), és csak a végén pirítsd meg kicsit a tetejét.
8#-as hsz.-nak: Köszi a tippet, de végül ki kentem. De jó tudni, hogy sütőpapír is jó. :D
Köszönöm szépen a javaslatokat, sikerült elkészítenem, és bár a maradék tésztának a felét sikerült túrós csuszává sütnöm, mert éppen hogy csak kicentizve maradt tejfölöm. ( Vasárnap van, nyitva van a bolt, de a bánatom se akar a falu másik végébe menni holmi tejfölért!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!