Milyen fura étkezési szokásaid vannak?
Nyersen eszem a birsalmát.
A kenyérnek mind a két sarkát frissen levágom, és külön megeszem. Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne tegyem.
A morzsatálcán összegyűlt száraz kenyérmorzsát, ha már elég sok van, a kezembe söpröm és megeszem.
Imádom a száraz kenyérhéjat.
A macis gumicukrokat kettéharapom, és a két részt egy-egy másik színű féllel újra összeragasztom. Sőt, van, hogy 3 színt mixelek így össze. 😅
Leveszöldség-csomagot néha főzés helyett megsütöm, hús mellé.
A kivit kikanalazom a héjából, utána a héjat is megeszem.
Akácvirágot is szoktam enni, járok dézsmálni a környékbeli fákat. 🙂
Talán nem mind olyan fura, de szerintem nem is mindennapiak.
32-es
igen a gumicukros olyat mi is csináltunk:)
meg a kinder cards-al lehet csinálni hogy az egyik lapot leválasztod a masikról.
ha hideg akkor mind a kettőt le lehet és akkor van két lapod meg egy csokilapod :).
Én cukorral eszem a káposztástésztátt meg kicsit megsózom a dinnyét (ettől amúgy édesebb lesz)
meg néha nem villát hanem szalonázzókést használok (de ezt ritkán )
A káposztástésztát enis cukorral eszem.😀
Fott kaja utan mindig kell valami édes.
A mekis fagyit krumplival eszem.
Ha mondjuk rántott hús van rizzsel és valamilyen salátával/savanyúsággal, akkor mindig szeparáltan eszem meg őket. Ha pl a húsra rátapad a rizs, akkor leszedegetem egyesével, és áttolom a rizs sávba. Ha érintkezik a kinyomott kecsappal a rizs, akkor eloszor azt is kiszedegetem és szeparálom.
Változik, hogy mikor mit eszek meg először, de általában a legfinomabbat hagyom a legvégére.
Addig eszem a dolgokat, amig semmi sem marad a tányéron. Ha már egy rizsszem ottmarad az idegesít.
A hús és a köret jobb-bal oldalon van, felül-alul szinte soha.
A legegyszerűbb, legprimitívebb tányérokból, ételhordókból, edényekből szeretek enni.
Gyerekkoromban szerettem a mézesgkolbászos kenyeret.
A rakott krumplira hagymát karikázok.
Mindent hidegen eszem, többnyire ugyanabból a kis tálból, vagy egyenesen a tepsiből/lábasból (így kevesebbet kell mosogatnom - amikor az ember átlagosan napi négy órán át rohad a konyhában, akkor minden egyes evőeszköz számít). A teákat is hidegen áztatom, kivéve azokat, amiknek semmi ízük nincs úgy; kávézni elenyészően ritkán szoktam, akkor is csak jegesen, amihez egyenesen a tejben áztatom a kávét fél napon át, és jégkrémmel turmixolom össze. Sosem pazarlok időt csak evésre, mindig csinálok közben valami mást is, például olvasok, filmet nézek, vagy mérgezett egér módjára fel-alá rohangálok, és igyekszem a lehető leggyorsabban és legolcsóbban letudni, mert az összes többi biológiai szükségletemmel együtt csak nyűg az egész. Ugyanezen okból semmit sem rágok meg rendesen, éppen csak annyira, hogy le tudjon csúszni.
Említették előttem a kivit: én azt csak féléretten eszem meg, amíg még zöldséghámozóval tisztítható, és nem kenőcsösen puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!