Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen fura étkezési szokásaid...

Milyen fura étkezési szokásaid vannak?

Figyelt kérdés
szept. 6. 18:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
92%
Nem eszem úgy, hogy csak ülök és eszem. Itthon MINDIG nézek valamit közben, munkahelyen pedig (ha épp van kajám, eleve ritkán eszem bent) egyik kezemmel eszem, a másikkal dolgozom. Igazából rohadtul untat az evés, ez szerintem elég furcsa, mikor szinte mindenkinek dopaminforrás.
szept. 6. 20:50
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló, mint 21-nek, csak én olvasni szeretek. Ez pedig annyira szokàssá vált, hogy nem csak akkor keresek rögtön olvasnivalót, ha bármit eszek (akár egy csokit is), hanem fordítva is, azaz ha olvasok, akkor ennem kell 😀

Plusz cukorral eszem a káposztás kockát, és ha otthon egyedül valami olyasmit eszek, akkor néha kinyalom a tànyért 😊

szept. 6. 20:58
 23/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas válaszokat, nem gondoltam volna, hogy ennyien írtok, fantasztikusak vagytok!
szept. 6. 21:02
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Már nem teszem, de a fejes saláta levét rá szoktam csorgatni a rizskötetre.
szept. 7. 03:39
 25/45 anonim ***** válasza:
92%

9

Nagyapám ette így mindig 😍 Ritkán, ha sikerül finom kenyeret vennem és épp van dinnye, én is így eszem.

szept. 7. 06:45
 26/45 anonim ***** válasza:
81%
Általában kanállal eszek
szept. 7. 09:54
 27/45 anonim válasza:
100%
Nem szeretek mások előtt enni, csak egyedül. A kenyeret mindig töröm és mielőtt enném a darabkát, megtörlöm vele a számat. Szinte mindent kanállal eszek, egyetlen kivétel a spagetti és makaróni. Bár néha még azokat is azzal eszem.
szept. 7. 11:24
 28/45 anonim ***** válasza:
90%
Nem kezdem el sorolni - de nekem már étkezési zavar kategória :( (dolgozom rajta).
szept. 7. 13:57
 29/45 A kérdező kommentje:
Sorold nyugodtan.
szept. 7. 14:19
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek kaja közben beszélgetni 😇
szept. 7. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!