Miért lenne igénytelenség?Pusztán praktikum.Csak egy evőeszközt kell elmosnom.Ebből a megfontolásból még mindent egy nagy literes mélytányérból fogyasztok el.Tehát csak egy kanalat és egy tányért használok.Így csak azokat kell tisztítani.Mivel villával és lapos tányérból nem lehet levest enni,de rántott húst,spagettit,palacsintát..stb. lehet mélytányérból;így marad ez az opció.
szept. 6. 19:24
12/45 anonim válasza:
nem olyan rég csak a csirkemellet és a sovány karajt ettem meg hús címszóval (meg a daráthúst) de rájöttem hogy a csirkecombról is le lehet fejtegetni a normálisabb húsrészeket, szóval ez is felkerült az étrendre, de fura szokásként ilyen mániákusan lecsipegetős módon
szept. 6. 19:28
13/45 anonim válasza:
Simán ehetnél lábasból is. Csak a fejedet kell beledugni.
szept. 6. 19:28
14/45 anonim válasza:
11-es: azért, mert nem véletlen találták ki a többféle evöeszközt, és nehogy nagy munka legyen három tányért meg a kanál mellett még egy kést meg egy villát is elmosogatni!
De ha szerinted ennyire fontos a kevés mosogatnivaló, csinálhatnád úgy is, hogy mindent egybeöntesz a lábasba és onnan kézzel eszed, a végét mieg kiiszod.
Csak akkor kb egy állat (disznó) szintjére jutottál!
szept. 6. 20:08
15/45 anonim válasza:
#11 A spagettit hogy eszed kanállal?
szept. 6. 20:21
16/45 anonim válasza:
14
Ugyan már.
Otthon ahol senki idegen nem látja ugyan mit számít?Nyilván ahol nem én mosogatok ott figyelek az etikettre.
szept. 6. 20:25
17/45 anonim válasza:
Aki valamenyire is igényes, otthon is kulturáltan viselkedik, ugyanis az nem másoknak szól, nem az a lényeg, hogy ki látja, hanem hogy én tudom, nem vagyok igénytelen valaki.
szept. 6. 20:26
18/45 anonim válasza:
15ös: gondolom, elöre összedarabolja kicsire, hogy ne essen le a kanálról, vagy nem használ kanalat, hanem kézzel a szájába tömi. (Úgysem látja senki....)
szept. 6. 20:27
19/45 anonim válasza:
Zsíroskenyérhez almát eszek.
szept. 6. 20:27
20/45 anonim válasza:
Nem eszem meg a csirke bőrét. A férjem családja börtönbe juttatna emiatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!