Milyen étkezéshez fűződő szokásaitok/hülyeségeitek/undoraitok/rituáléitok/... vannak?
Én az első ellentéte vagyok😅
Inkább kézzel szeretek enni.
Van még pár szokásom ami elég furcsa: - régebb rá votlam kattanva arra, hogy a makarónit ketchuppal, krémsajttal és cukorral (együtt)ettem
- a házi tejnek amikor felfőzzük lesz a tetején föl azt szoktuk mi kenyérre kenni és cukrozva megenni
- zakuszka+túró
- túrós puliszka+lekvár
Amit nem szeretek, sőt a hányinger is elfog : - ha valaki undi dolgokat művel az asztalnál (pl pukizik, folyik éves közbe a nyála, büffent, stb)
- ha beszélget
- de a leg idegesítőbb mind közül az, ha valaki nem várja meg a többieket enni vagy ha telefonál.
Nekem leginkább kiskoromban voltak nagyon hólye szokásaim. 2-4 éves korom között a szomszéd kislány teletömte a fejemet, hogy egy csomó étel undorító.
Két konkrét példa:
Évekig le kellett szűrni nekem a pörköltet teaszűrővel, mert undorodtam benne a hagymától.
A másik ami még mind a mai napig tart: egyszerűen undorodom a tojás ételektől. Rántotta, omlett főtt tojás etc Ha megérzem már csak a szagukat is rosszul vagyok.
Jaa és ha itthon vagyok, evés közben muszáj elindítanom egy filmet, vagy sorozatot. Nem tudom miért, de rossz érzés ha nem teszem.
En kiskoromban így ettem a táblás csokit (most is neha)
Soronként és az
Első kocka: rágom
Masodik: szopogatom
Harmadik: félbeharapom és az első felet szopogatom miközben tanulmányozom a másik fél belsejét, majd miután elszopogattam az első felet, rágom a másikat
És így mondtam magamban :
"rágós, szopogatós, félbeharapós"
:DDDD
Én undorodom a párizsitól.
A szagától is rosszul vagyok.
Ezen kívül nem szeretem ha valaki csámcsog vagy szürcsöli a levest.
Szeretem a gumicukrot/ropit nutellával
Szeretem a tojásrántottát majonézzel
A csokival bevont jégkrémet pedig úgy eszem, hogy lerágom rolla a csokit utanna pedig elnyalogatom a maradék fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!