Milyen étkezéshez fűződő szokásaitok/hülyeségeitek/undoraitok/rituáléitok/... vannak?
Kicsi koromban a kedvencem a vajas-ketchupos szendvics volt. Így, hogy egy réteg vaj meg rá ketchup. Undi.
Mostani mániám igazából nem nagyon van. Talán az, hogy bármihez képes vagyok kovászos uborkát enni.
Undorodni meg a halszagtól tudok nagyon.
#1 Mr. Spock, hosszú és tartalmas életet 🖖
Nekem amik vannak:
-undorodom a narancs, a grépfrút, a pomeló, a mandarin, a szőlő, a görög dinnye magjától. Kb minden nagyobb méretű mag ami csak úgy elhintve van a gyümölcs húsában, és megérzem a számban, attól elmegy az életkedvem.
Ha ki tudom piszkálni késsel, akkor oké, de pl dinnyével nagy disznóólat csinálok.
Pl eper, kiwi, barack magjával, magházzal nincs bajom.
-nem szeretem a vajat a lekvárral egyszerre a kenyéren. Külön külön mindkettőt.
-nem szeretem a vegeta, olcsó leveskocka ízét.
-fagyasztott húsokat, pláne halat megérzem és nekem fura mellékíze van.
-undorodom az égett tejtől. Ha 60°C fölé ment, édeskés, tejpor szerű íze/szaga van.
Szeretem a bundás kenyeret majonézzel :)
És amitől hányingerem lesz, ha hajszál kerül az ételbe...
- szeretem a ropit kólába tunkolva
- gyerekként imádtam a kukoricasalátát ketchuppal(!)
- gyerekként mindig körberágtam a mekis sajtburgr közepét mert utáltam az uborkát benne... ezért egy uborkaszelet-méretű darabot meghagytam az egész szendvicsből, és semmivel nem lehetett rávenni hogy megegyem (akkor se, ha már kiszedtük az uborkát belőle)
- ha valamire ketchupot és majonézt is rakok, mindenképpen a majonéznek kell először rákerülnie
- másnaposan vagy betegen undorodok a kenyértől, kelt tésztáktól (konkrét viszolygást, émelygést váltanak ki)
- MINDEN szénsavas üdítőből kirázom vagy kikeverem az összes szénsavat, gyűlölöm ha egy üdítő bubis
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szuperek a válaszok, nagyon jókat nevettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!