Az ilyen jelzésűeket is visszaváltja a repont?
Jaja...
Kell nyomtatni rakás vonalkódot, ráragasztani a régire és kész is, már adja is a pénzt a gép.
Igen, terjed ez a dolog remélem az is vele együtt, hogy kamera van olyan gépnél is ahol esetleg külön részen van pl. : Spar, ahova én járok és a jogi részével is tisztában vagytok ez minek minősül.
Mindenki azt csinál amit akar csak gondoltam jelzem.
Mit próbáljon meg bárki ha egyszer nem veszi vissza a gép? Jó akkor te próbálgasd, ha sok időd van és nem fogadod el a hivatalos választ.
Én ebben nem lennék olyan biztos a helyedben, de mindenki azt gondol amit szeretne. Attól, hogy van esetleg olyan hely ahol a kamera olyan helyen van úgy lát rá a dolgokra - szerinted - nem látszik nem jelenti azt ez mindenhol így van hidd el,de mint írtam mindenki azt csinál, amit akar. Szerintem ezért hülyeség bevállalni, ami jár érte egyszerűen nem ér annyit az egész, de kinek mi.
A gép vonalkódot ÉS súlyt ÉS alakot néz. Szívesen.
#18 A vonalkód lehet ugyanaz. A súly megegyezik. Az alak megegyezik.
Mi következik ebből? Hogy csak a vonalkód számít. Ha az megegyezik, akkor beveszi. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!