Hol lehet tuti visszaváltani az új (MOHU) 50Ft/db flakon kategóriát?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik nem kényeztetnek el a visszaváltó helyek számával....júl. 26. 14:41
1/13 anonim válasza:
Nagyobb boltokban pedig van,Lidl,Aldi pl
2/13 anonim válasza:
Letöltöd az appot, és látod hol van automata
4/13 anonim válasza:
Minden nagyobb boltban kötelező automatát tartani, a kisebb boltokban pedig kötelező átvenniük a palackokat.
5/13 anonim válasza:
400 nm feletti boltokban kötelező lennie automatának. 200-400 nm-es boltok önként telepíthetnek automatát, ha akarnak. Ezek telepítése már hónapokkal ezelőtt megtörtént, hogy mennyire üzembiztosak az más kérdés. Azt tapasztaltam, hogy a kis gépek (az Envpico márkájúak) üzembiztosabbak, a nagy (Tomra) döglik be folyton. A 200 nm alattiak pedig kézi visszaváltó pontként csatlakozhatnak, ott nem lesz automata hanem egy készüléket kapnak amivel leolvassák a vonalkódját a palacknak amit visszavittél és az felösszegzi, majd nyom egy blokkot amit levásárolhatsz, hasonlóan az automatához. De ez utóbbi még nem indult el, jelenleg csak automaták vannak.
6/13 anonim válasza:
A mi 4000 fős községünk egyik 100 nm körüli kisboltjánál is van visszaváltó automata. Igaz nem a bolton belül, de közvetlen az épület mellett kívül, fedett helyen.
8/13 Szolovjov válasza:
Falun elég gáz a helyzet. Már sörből is visszaálltam az üvegesre.
9/13 anonim válasza:
Összességében nem tudom milyen a helyzet, de nálunk 1km en belül 2 van. A "kisboltban" működik, tudom visszaszorni a palackokat a multinál előfordult már, hogy nem működött jól. Típust megnézem 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!