A gyorsfagyasztott nyers húsok mennyire kell, hogy rozsaszinesek legyenek?
A kerdest nem tudtam mashogy megfogalmazni, az igazi kerdes arra iranyulna, hogy vannak ezek a fagyasztott husok, amiket olajban kell megsutni.
Ma este ilyet csinaltam, aldis juhtoros- kaprosat.
Kivulrol mar szinte égett volt, legalabbis aranybarna, igy ugy voltam vele, hogy biztos kesz van.
Mikor a masodikat ettem akkor tunt fel, hogy rozsaszines meg a hus, a töltet meg hideg volt.
Lehet, hogy ez meg nyers volt? Lesz tole bajom, ha igen? Vagy ezeknek van azert egy rozsaszin beütése?
(Ilyen fajtát most csinaltam eloszor, ezert nem tudom milyennek kene lennie)
Kérdező, nem tudom, hogy pontosan mit ettél, de ezek - rendszerint - már készre sütött termékek. Nézd meg a zacskóját :)
Legközelebb, ha sütöd, a forró olajba tedd, de rögtön vedd le a lángot. Tehetsz rá fedőt is. Aztán fordítsd meg, ha már szép aranybarna, és (már fedő nélkül) a másik oldala mehet élénkebb tűzön. Így nem lesz égett és a belseje is átmelegedik.
1 oran belul kihanytad volna ha baj lenne.
Valszeg nyers volt de lekuzdte a gyomros
Az a panírozott hús szerűség?
Túl nagy lángon sütötted.
Nem lesz bajod,hőkezelt és húst nem sokat látott.
Nyugtass meg hogy kiolvsaztottad.
Alacsonyabb hőfokon süsd ha rózsaszín volt is ennyitől nem lesz semmi bajod.
Gyorsfagyasztott nyers hús? Árulnak ilyet?
Pontosan mit sütöttél kérdező, valami panírozott husit? Azok soha nem nyersek, hanem elősütöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!