Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gyorsfagyasztott nyers...

A gyorsfagyasztott nyers húsok mennyire kell, hogy rozsaszinesek legyenek?

Figyelt kérdés

A kerdest nem tudtam mashogy megfogalmazni, az igazi kerdes arra iranyulna, hogy vannak ezek a fagyasztott husok, amiket olajban kell megsutni.


Ma este ilyet csinaltam, aldis juhtoros- kaprosat.

Kivulrol mar szinte égett volt, legalabbis aranybarna, igy ugy voltam vele, hogy biztos kesz van.


Mikor a masodikat ettem akkor tunt fel, hogy rozsaszines meg a hus, a töltet meg hideg volt.


Lehet, hogy ez meg nyers volt? Lesz tole bajom, ha igen? Vagy ezeknek van azert egy rozsaszin beütése?


(Ilyen fajtát most csinaltam eloszor, ezert nem tudom milyennek kene lennie)



aug. 1. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Alacsonyabb hőfokon süsd, hosszabb ideig.
aug. 1. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet bajom vagy nyers lehetett? Kb mikorra derülne ki hogy van valami? Reggel dolgom van es muszaj lenne elmennem.
aug. 1. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bajod.
aug. 1. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, nem tudom, hogy pontosan mit ettél, de ezek - rendszerint - már készre sütött termékek. Nézd meg a zacskóját :)

Legközelebb, ha sütöd, a forró olajba tedd, de rögtön vedd le a lángot. Tehetsz rá fedőt is. Aztán fordítsd meg, ha már szép aranybarna, és (már fedő nélkül) a másik oldala mehet élénkebb tűzön. Így nem lesz égett és a belseje is átmelegedik.

aug. 1. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

1 oran belul kihanytad volna ha baj lenne.

Valszeg nyers volt de lekuzdte a gyomros

aug. 1. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Hat most kezd elegge hanyingerem lenni, meg fortyog a gyomrom…
aug. 1. 22:37
 7/10 anonim válasza:
43%
Biztos volt benne egy kis forty
aug. 1. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a panírozott hús szerűség?

Túl nagy lángon sütötted.

Nem lesz bajod,hőkezelt és húst nem sokat látott.

aug. 1. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nyugtass meg hogy kiolvsaztottad.

Alacsonyabb hőfokon süsd ha rózsaszín volt is ennyitől nem lesz semmi bajod.

aug. 2. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsfagyasztott nyers hús? Árulnak ilyet?

Pontosan mit sütöttél kérdező, valami panírozott husit? Azok soha nem nyersek, hanem elősütöttek.

aug. 2. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!