A cukrászdai süteményekben a krémek főtt vagy nyers tejterméket tartalmaznak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 08:10
1/7 anonim válasza:
HA tej van benne, az biztos fözött, ha tejszín, az a legtöbbször nem.
2/7 anonim válasza:
#1. A tejszín is pasztőrözött, tehát hőkezelt.
Nem, sem a tej, sem a tojás mem nyers a cukrászdai készítményekben.
3/7 anonim válasza:
Nem értem a kulcsszavak között a laktózt, hisz annak semmi köze a hőkezeléshez...
4/7 anonim válasza:
Az a betöltött krém fajtájától függ, azaz, hogy milyen süti.
És valóban köze sincs a főzésnek a laktózhoz.
5/7 anonim válasza:
A laktóznak semmi köze a főzéshez.
Ha azt nézzük minden ilyen jellegű alapanyag átesett egy fajta hőkezelésen, tehát teljesen nyers anyag nem kerülhet bele sehogy sem.
6/7 anonim válasza:
Tejszínes tortákat nem főzött krémmel csinálják,Vajkrémeset főzik.
7/7 anonim válasza:
Ha valódi cukrász készíti és minőségi, akkor ahogyan az egyes írja. Általánosabb, hogy tejpor, pálmazsír, glükózszirup stb. az összetétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!