Okozhat ez problémát? Nyers hús
Gyakorló háziasszony vagyok, soha nem volt még hogy ne mostam voltam le a nyers csirke húst, egészen tegnapig, amikor is ez elmaradt. El voltunk csúszva az ebéddel, a férjem a csapnál tett vett, és így a fóliázott húst egyből a serpenyőbe tettem, nem mostam le, szeletelt csirke volt, lidl.
Enyhe hasmenése lett mindenkinek aki evett belőle.
"Enyhe hasmenése lett mindenkinek aki evett belőle."
Ezek szerint igen..
100%-osan kizárt!!!
Amit a hőbehatás nem pusztít el, azt csak úgy tudnád mosással elpusztítani, ha egy napig domestosba áztatnád.
A hús mosogatásánál fölöslegesebb dolgot elképzelni is nehéz.
Arról nem beszélve, hogy a legtöbb észlény ezt úgy csinálja, hogy bedobja az amúgy tiszta húst az undorítóan mocskos mosogatótálcába és fröcskölgeti csapvízzel.
Csak gratulálni tudok hozzá.
2
De lehetnek olyan szennyeződések is azon a húson amik nem biztos,hogy maradéktalanul elégnek.Sz*r,toll...stb.Nem nagy rá az esély de megeshet.
7-es
Nem tudom, hogy nálatok mi a szokás, de mi a mosogatót is takarítjuk.
Off
Mondjuk én ha mosom a húst, akkor azt bele teszem egy tálba, és kis sugárban folyó hideg vízzel öblítem át. Nem fröcsög és nem ér hozzá a mosogatótálcához sem
On
Semmi bajod nem lehet tőle.
A nyers hust meg sosme mostam meg. Nekem venxeglatas suliban igy tanitottak. Soha senkinek nem lett baja.
A hussal volt a vaj es nem a mosas elmaradasaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!